Više se ne kriju: Katarina Grujić objavila prve klipove sa Ognjenom Vranješom

Džaba je demantovala...

Više se ne kriju: Katarina Grujić objavila prve klipove sa Ognjenom Vranješom

O. Lekić

Proteklih dana su bh. i srbijanski mediji mnogo pisali o vezi popularne pjevačice Katarine Grujić sa fudbalskim reprezentativcem BiH Ognjenom Vranješom, koja do sinoć nije bila potvrđena.

Katarina je u posljednje vrijeme često boravila u Atini, na Instagramu je objavila istu profilnu sliku kao i bh. fudbaler ali je uprkos tome na medijske natpise da su njih dvoje u vezi odgovorila sa:

"Šokirala sam se kada sam čula da smo nas dvoje u vezi. Hiljadu puta sam rekla da neću govoriti o svom privatnom životu, ali pojedini mediji uporno pokušavaju naći priču tamo gdje je nema. Ognjen i ja se poznajemo, prijatelji smo, ali nismo u vezi".

Ali, sudeći prema onom što se danas može vidjeti na Instagramu, Kaća i Ogi više ne kriju svoju vezu. Pjevačica je tokom noći objavila prve klipove na kojim se strastveno ljubi sa našim fudbalerom, a mnogi su ga prepoznali po tetovažama koje ima na rukama.

Osim toga, na fotografiji koju je Katarina Grujić jučer objavila na svom profilu uz opis "Dok mirno spavaš", Vranješ je uzvratio tužnim emotikonom, na šta je od atraktivne pjevačice dobio poljubac.

Top Komentari

Željin manijak!
Gdje je sada onaj malac sto je pkjuvo ovog Lendu da baca duple hehe suknu mu ga Lenfo na kraju
12 0
Keno
Samo deri te guzove ogi
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi