Vitalyjev čovjek po uzoru na Kinsey prekinuo Super Bowl
Foto: Twitter

Vitalyjev čovjek po uzoru na Kinsey prekinuo Super Bowl

S. Grebović

Kasno sinić Tampa Bay Buccaneersi su u spektakularnom Super Bowlu pobijedili aktuelne prvake, ekipu Kansas City Chiefse rezultatom 31:9.

Meč je obilježio fenomenlni Tom Brady koji je došao do sedmog naslova u karijeri, ali osim njega još jedan muškarac je ukrao show prošle večeri.

Riječ je o anonimnom navijaču koji je polugol utrčao na teren i tako na kratko prekinuo meč. Nakon tog događaja na društvenim mrežama se oglasio youtuber Vitaly Zdorovetskiy, poznat po čestim nenajavljenim "uletima" na najveće sportske događaje na svijetu.

Svima je ostala u scećanju Kinsey Wolanski koja je polugola uletjela na teren za vijeme finala Lige prvaka 2019. godine između Liverpoola i Tottenhama.

Prezgodna Kinsey je tada bila u ljubavnoj vezi za Vitalyjem, ali su njih dvoje u međuvremenu prekinuli, pa je Rus morao angažovati nekog drugog za prekid meča budući da on ima doživotnu zabranu ulaska na Super Bowl.

Top Komentari

user1583752673
Pa kud ces mudonju sto nisi opet zensko ;)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi