Kinsey se oglasila nakon što je njena buduća svekrva u kupaćem kostimu utrčala na teren

Finalni meč Svjetskog kupa u kriketu

Kinsey se oglasila nakon što je njena buduća svekrva u kupaćem kostimu utrčala na teren

E. Čaušević

Vitaly Zdorovetskiy napravio je pravu pomutnju u javnost nakon što je u svoja utrčavanja na sportske događaje odlučio da uključi svoju djevojku, a zatim i majku.

Vitaly je postao popularan kada je utrčao na teren u finalu Svjetskog prvenstva 2014. godine kada su se sastali Njemačka i Argentina. Pet godina kasnije utrčavanjem na teren planetarno popularna postala je i njegova djevojka Kinsey Wolanski.

Ona je utrčala na teren u finalu Lige prvaka koje se prošlog mjeseca igralo u Madridu, a snage su odmjerili Liverpool i Tottenham. Kinsey je ovim potezom postala itekako popularna i dobila je preko tri miliona novih pratitelja na Instagramu.

Nakon svega toga u ovo se uključila i Vitalyjeva majka Elena koja je jučer utrčala na teren tokom finala Svjetskog kupa u kriketu. Baš kao i Kinsey i ona je nosila kostim na kojem je pisalo "Vitaly Uncensored" čime je reklamirala kampanju poznatog YouTubera.

Vitaly se odmah oglasio na Instagramu i poručio da je njegova majka legenda jer je uspjela da utrči na teren tokom finalnog meča u kriketu. Također, oglasila se i Kinsey koja je itekako ponosna na svoju buduću svekrvu.

"Najjača mama ikada", poručila je Kinsey uz Eleninu fotografiju s jučerašnjeg meča.

Top Komentari

realno_govoreci
U normalnom svijetu gdje je postojao moral i " obraz" ovi bi bili davnih dana ili ubijeni ili u zatvoru do kraja zivota. Ali s obzirom da je ovo sve otislo u 3 lijepe p..... oni su uzor i njihovo ponasanje je cool.i tolerise se
8 1
Zoilomas
Ajd fino kurve se poklapaju
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi