Sinoć u Minhenu, danas u Madridu: Modrić u neočekivanom društvu prati meč Alcaraz - Rublev

Stiže i da uživa u tenisu

Sinoć u Minhenu, danas u Madridu: Modrić u neočekivanom društvu prati meč Alcaraz - Rublev

Endin Čaušević

Carlos Alcaraz i Andrey Rublev igraju trenutno u Madridu četvrtfinale ATP turnira, a ovaj meč prati s tribina i Luka Modrić koji se nalazi u veoma zanimljivom društvu.

ATP turnir u Madridu donio nam je već nekoliko sjajnih duela, ali ona prava drama slijedi nam tek u završnici.

U toku je trenutno četvrtfinalni okršaj ljubimca domaće publike Alcaraza koji ima jako težak zadatak jer igra protiv Rubleva.

Jasno je da je Alcaraz za mnoge prvi favorit za osvajanje trofeja u Madridu, no sigurno je da Rublev neće tako lako danas da se preda i već je pokazao u prvom setu da je došao da pruži što bolji otpor.

Tribine na terenu u Madridu su ispunjene do posljednjeg mjesta, a tu se pojavilo i nekoliko poznatih ličnosti.

No, najviše pažnje privukao je hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je došao da pogleda ovaj meč iako je sinoć igrao utakmicu polufinala Lige prvaka u Minhenu protiv Bayerna.

Oglasi

Međutim, očito je da se Modrić uspio odmoriti i došao je da uživa u tenisu. Ipak, ono što je mnoge iznenadilo jeste da on ovaj meč prati u društvu s igračem gradskog rivala Atletico Madrida, a u pitanju je Koke.

   Luka Modrić i Koke uživaju u okršaju Alcaraza i Rubleva u četvrtfinalu ATP turnira u Madridu. Foto: EPA

Modrić i Koke sjede jedan do drugog na tribini i uživaju u sjajnom tenisu koji igraju Alcaraz i Rublev, no sigurno da je malo ko očekivao da bi kapiteni gradskih rivala baš zajedno mogli da prate bilo kakav događaj.

Pored Modrića i Kokea na ovom meču nalazi se i još nekoliko španskih legendi kada je fudbal u pitanju. Pored svega to se odnosi na Davida Villu i Raula koji sjede odmah iza Modrića i Kokea.

Također, tu su još Kepa Arrizabalaga i Sergio Reguilon kao i fudbalski menadžer Borja Couce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi