Vozačima Formule 1 se nude prostitutke: "Dat ćemo im besplatno..."

Ponuda koja se (ne)odbija

Vozačima Formule 1 se nude prostitutke: "Dat ćemo im besplatno..."

Edmir Škorić

Ove nedjelje će po prvi put od 1982. godine vozači Formule 1 će posjetiti Las Vegas. Ova odluka organizatora utrke izazvala je mnogo kontroverzi. Lokalne prostitutke odlučile su da doliju ulje na vatru i najavile su da će na dan takmičenja pripremiti specijalnu ponudu za učesnike, njihove štabove i fanove.

Posljednji put kada su se najbolji vozači F1 takmičili u Las Vegasu, događaj je održan na parkingu luksuznog hotela, pored Cezarove palate.

U to vrijeme, sport nije bio jako popularan u Sjedinjenim Državama, ali sada se vraća u popularnost. Ove nedjelje održat će se VN Las Vegasa na popularnom bulevaru The Strip, koji će, prema riječima šefova kraljice moto sporta, biti novi hegemon među trkaćim terenima.

Povratak F1 u američki grad nakon nekoliko decenija izazvao je velike kontroverze. Lokalna kazina i hoteli žele da iskoriste ovu situaciju, jer njihove sobe gledaju na stazu na kojoj će se voziti najbolji igrači na svijetu. Zbog toga su cijene ovakvih stanova porasle za nekoliko stotina posto.

Ispostavilo se da su još jedna profesionalna grupa koja želi da iskoristi priliku da poveća svoju zaradu prostitutke. Addison Grey i Alice Little objavili su na TMZ- u da su pripremili specijalnu ponudu za opuštanje za vozače tokom događaja.

Oglasi

"Biće prava F1 groznica u Las Vegasu ovog mjeseca. Svako od nas se raduje ovom velikom spektaklu. Ako bilo koji vozač želi da mu srce kuca kao ludo i želi da proslavi pobjedu sa nama, on će dobiti naše usluge 100%. besplatno", rekla je Alice Little, jutjuberka i prostitutka legalnog bordela Chicken Ranch.

Štaviše, vozačko osoblje i fanovi takođe mogu imati koristi od erotskih usluga po povoljnoj cijeni.

"Pripremili smo i popust za kupce koji će letjeti u Las Vegas posebno za F1".

Prema Addisonovim riječima, ovo je prilika da se ovaj sport vrati korišćenju usluga "Grid Girls". -

"Pomoći ćemo posjetiocima da oslobode tenzije vezane za utrku. Svi koji su na bilo koji način doprinijeli povratku Formule 1 u Las Vegas moći će da računaju na našu zahvalnost", dodala je. "Grid Girls" su oskudno odjevene žene koje su prije samo nekoliko godina ostale pored vozača na početku takmičenja.

Na VN Las Vegasa u nedjelju, Charles Leclerc iz Ferrarija startovaće sa prve startne pozicije. Drugi rezultat ostvario je Španac Carlos Sainz iz Ferrarija, a treći je bio Max Verstappen iz Red Bulla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi