"Sav novac sam potrošio na kokain, prostitutke i alkohol"

A zaradio je mnogo...

"Sav novac sam potrošio na kokain, prostitutke i alkohol"

Admin Čaušević

Fudbal je prepun priča o igračima koji i ne znaju kontrolisati i pametno trošiti zarađeni novac. 

Među najboljim primjerima je Saša Čurčić (50), svojevremeno veliki talenat koji je karijeru završio sa 29 godina i čiji je život bio prepun avantura.

Još sa 19 godina pokojni Ivica Osim mu je dao šansu da zaigra za reprezentaciju Jugoslavije što dovoljno govori o kakvom potencijalu se radilo.

Sjajna tehnika i vizija su ga učinile jednim od najvećih talenata na svijetu. Brzo je zaigrao za Partizana, a nakon toga je u Premiership, tačnije u ekipu Boltona.

U Boltonu je bio najbolji igrač, ali kako taj klub ispao u niži rang uslijedio je transfer u Aston Villu gdje je igrao sa svojim prijateljem Savom Miloševićem koji je postao jedan od njegovih štićenika za budućnosti.

Plata od 12.000 funti mu je omogućila da se o njemu priča na sav glas. Jedne prilike je iznajmio cijeli autobus pun prostitutki za neke igrače i prijatelje, dok su mu droga i alkohol postali sastavni dio života.

Oglasi

U Birmignhamu se nije dugo zadržao jer je ispao iz trenerskih planova. Crystal Palace je bio njegova naredna destinacija gdje su se stvari još više pogoršale.

Tada se počeo družiti sa Robbijem Wiliamsom i postajao je sve zagriženiji opojnim sredstvima. Ipak, na terenu je bio briljantan te su ga navijači jako cijenili.

Nakon završene afanture otišao je u New York. U američkoj metropoli se počeo družiti sa famoznim košarkašem Dennisom Rodmanom, a njihove zabave su poprimile epitet mitskih.

Uslijedio je kratki angažman u Motherwellu, a posljednji klub u karijeri mu je bio Obilić. Jedna rečenica iz njegove autobiografske knjige mu najbolje opisuje karijeru.

Oglasi

"Sav zarađeni novac u fudbalu sam potrošio na drogu, prostitutke i alkohol. Bio sam na ulici, bio sam skitnica i mjesec dana se nisam kupao...", naveo je on.

"Tokom devedesetih svaka druga manekenka je bila sa mnom. Nikada nisam platio za seks, radije bih se ubio neko to uradio. Nisam nikad ni s prostitutkom bio, a ni sa starletom punom silikona. Plastika ne može u moje društvo jer se palim samo na prirodne djevojke", rekao je Ćurčić i otkrio da je čak spavao s Naomi Campbell kada je igrao za Crystal Palace.

"Bila je vatreni navijač Palacea. Jednom je došla na utakmicu i poslije smo se upoznali u VIP baru. Nakon par sedmica sam napravio party i pozvao sam je. Ubrzo smo se počeli viđati, ali nije se željela seksati odmah na prvom spoju, teška je ona žena. Tek nakon dvadesetog izlaska pristala je spavati sa mnom. Tridesetak puta smo se seksali. Vrh je u krevetu".

Kako kaže spavao je i s Carmen Electrom koja je sigurno bila san mnogih muškaraca.

"Bio sam i s Evom Herzigovom, ali Carmen Electra je najbolja u seksu. S njom sam imao vratolomije do sedam ujutro na bazenu. Ona je najluđa", dodao je bivši fudbaler.

ĐANI OD 70 MILIONA: Englez ŠOKIRAO planetu, Ćurčić prokomentarisao u svom  stilu!

Da pobjegne s ulice mu je pomogao njegov dobri prijatelj Milošević. Zatim je učestvovao u reality programu "Veliki brat" gdje je osvojio 50.000 eura što mu je pomoglo da otplati dugove i počne voditi normalan život.

Imao je i operaciju zuba i nosa koji su platili ceh njegovog lošeg načina života. Sada se ponekad pojavljuje u emisijama u srbijanskim televizijama. Prošle godine je i završio u policijskoj stanici zbog sukoba sa komšijom. U međuvremenu dobio je i trenersku licencu. 

Top Komentari

King_Kenny
...pazi gedze i crvene majice utrpane u pantole podignute do ispod pazuha hahahahaha...s kim si se ti sexao seljacino zatucana...a hvala i novinarima sto su nam objavili tekst o ovom nebitnom chetalju i jos sa slikom na kojoj dize 3 prsta...
9 3
Uranija
Laže kao da radi na pink tv
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi