Vranješ se nakon skandala s novom tetovažom obrisao s Instagrama

Na udaru bh. navijača

Vranješ se nakon skandala s novom tetovažom obrisao s Instagrama

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Ognjen Vranješ zbog svojih skandaloznih tetovaža ponovo se našao u centru pažnje fudbalske javnosti, ali i na udaru bh. navijača.

Vranješ je prije nekoliko godina razočarao mnoge bh. navijače kada je istetovirao granice RS-a, no to mu je većina njih oprostila. Ipak, očito da tada nije naučio lekciju jer je ovaj put otišao korak dalje i ponovo se našao na udaru navijača naše reprezentacije.

Naime, on je na ruci istetovirao lik Momčila Đujića koji je bio četnički vojvoda iz Drugog svjetskog rata. Na njegovim fotografijama na Instagramu se moglo vidjeti da je pokušao sakriti ovu tetovažu, no na kraju nije uspio. Nakon što je objavljena priča o njegovoj novoj tetovaži ponovo se Vranješ našao na udaru raznih komentara.

Mnogima nije prihvatljivo da se tako ponaša jedan fudbaler koji nosi dres reprezentacije Bosne i Hercegovine. Vranješ je nakon svega odlučio da se izbriše s Instagrama gdje je bio veoma aktivan. Vjerovatno će se vratiti kada se situacija malo smiri.

Top Komentari

vanja8
Da Bogdo možeš mozak obrisati,a ne Instagram...
150 2
Gvardiola
Mali je cisti primjer maloumnika
124 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti