Za svaku osudu: Jeste li vidjeli novu Vranješovu tetovažu?
Nakon što se prije nekoliko godina našao na udaru bh. javnosti zbog istetoviranih granica RS-a, ovaj štoper Anderlechta nije na tome stao, već je tijelo u međuvremenu "ukrasio" s likom četničkog vojvode iz Drugog svjetskog rata.

Istetovirao četničkog vojvodu

Za svaku osudu: Jeste li vidjeli novu Vranješovu tetovažu?

Nogometni reprezentativac naše zemlje Ognjen Vranješ jednostavno ne može bez skandala.

Nakon što se prije nekoliko godina našao na udaru bh. javnosti zbog istetoviranih granica RS-a, ovaj štoper Anderlechta nije na tome stao, već je tijelo u međuvremenu "ukrasio" s likom Momčila Đujića, četničkog vojvode iz Drugog svjetskog rata poznatog po masovnim zločinima nad hrvatskim civilima.

Tako se barem može zaključiti gledajući snimak utakmice između Austrije i Bosne i Hercegovine (0:0), kao i određene fotografije gdje Vranješ nastupa u dresu svog aktuelnog kluba Anderlechta, što svakako, ukoliko se ispostavi tačnim, zaslužuje svaku moguću osudu.

Za Vranješa se kontroverze vežu i u Belgiji. Izuzimajući njegov posljednji crtež na ruci, sinoć je razbjesnio i navijače Anderlechta nakon što je podržao nasilje huligana AEK-a, koji su bakljama, petardama i Molotovljevim koktelima gađali navijače Ajaxa na utakmici Lige šampiona.

Navijačima je nepojmljivo da jedan takav igrač može nositi dres kluba kao što je Anderlecht, pa su se stoga na društvenim mrežama mogli vidjeti brojni komentari poput onih da "Vranješ nije samo loš igrač, nego i loša osoba."

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Promo

Top Komentari

vanja8
Zaista ne znam sta je u glavi tog momka,jednostavno vjerujem da ni strucna lica po tom pitanju ne bi mogla dati odgovor,strašno...
321 10
ArminA
Doslovno ,jebe nam mater a mi mu plescemo zbog istog ...
218 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi