Vruće fotografije: Vardyjeva supruga već sedmi put na odmoru ove godine

Rebekah uživa u Portugalu

Vruće fotografije: Vardyjeva supruga već sedmi put na odmoru ove godine

Endin Čaušević

Engleski napadač Jamie Vardy nije baš najbolje počeo novu sezonu u Premiershipu jer je u drugom kolu dobio direktan crveni karton i dva meča suspenzije.

U međuvremenu Vardy se oprostio od reprezentacije i dobio je nešto duži odmor tokom reprezentativne pauze. Međutim, napadač Leicestera se nije priključio svojoj porodici na odmoru jer je njegova supruga Rebekah odlučila po sedmi put ove godine da uzme odmor od svega.

Rebekah je sa djecom i svojim roditeljima otputovala u Portugal gdje uživa u suncu. Vardy je odlučio da ostane u Leicesteru i priprema se za nastavak sezone, ali sigurno da mu neće biti drago kada vidi vruće fotografije svoje supruge koje su se pojavile na internetu.

Vardy je napravio rasulo u svojoj porodici kada je oženio 36-godišnju Rebekah jer su njegovi roditelji bili protiv braka s njom. Nakon što se oženio priznao je da sada veoma rijetko priča sa svojim roditeljima, ali i većinom porodice.

Top Komentari

Zoilomas
Ova odmara kao da boluje od zraka.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi