"Pod Diegom i Wandom su pucali kreveti" - Wanda: "Nisu, ali bila sam mu u kući"
Wanda Nara je navodno bila jedna od djevojaka s kojom je Diego Maradona provodio žestoke noći (Foto: Instagram)

Priznanje manekenke

"Pod Diegom i Wandom su pucali kreveti" - Wanda: "Nisu, ali bila sam mu u kući"

M. Šljivak

Argentinska voditeljica Mirtha Legrand 2018. godine je otkrila kako je kontroverzna manekenka Wanda Nara na početku karijere završila u krevetu Diega Maradone. Ipak, u intervjuu od prije nekoliko dana 36-godišnjakinja tvrdi da između njih ništa nije bilo, iako je bila u kući jednog od najvećih fudbalera svih vremena. Također, komentarisala je i odnos s hrvatskim fudbalerom Marcelom Brozovićem s kojim su je također povezivali.

Wanda Nara i njen suprug Mauro Icardi konstantno su u centru pažnje italijanskih, ali i evropskih medija. Dosta se piše i priča o njima, a razlog je naravno to što 36-godišnja menadžerica i model koristi izgled kako bi se promovisala.

S Wandom su se povezivali brojni muškarci. Među njima je i slavni Diego Maradona koji je navodno odveo Wandu u krevet.

Argentinska voditeljica Mirtha Legrand 2018. godine je otkrila kako su Wanda i Diego imali žestoku noć. Ona je svjedočila svemu.

"Ručala sam u jednom hotelu i kada sam izlazila prišla mi je Wanda i pitala me: Zašto me ne zoveš u emisiju? Odgovorila sam: Jesi li ti ona što je imala se*s s Maradonom? Niste mi dopustili cijelu noć da spavam'", ispričala je tada Mirtha i nastavila je:

Oglasi

"Bila sam u predsjedničkom apratmanu, a oni odmah pored mene. Toliku su buku pravili da nije moglo da se spava. Čak su i namještaj pomjerali, nije mi jasno šta su sve radili", istakla je ona tada.

Wanda međutim tvrdi da između nje i Diega nije bilo ništa. Ipak, priznaje da je bila u njegovoj kući.

"Nikad nisam bila s njim. Istina je da sam završila u njegovoj kući, na jednoj zabavi. To me je vjerovatno učinilo slavnom, ali nisam nikad stigla pričati s njim o tome", rekla je ova manekenka.

Također, Argentinku su povezivali i s hrvatskim fudbalerom Marcelom Brozovićem. Zbog toga je podigla brojne tužbe protiv italijanskih medija.

"Živio je u istoj zgradi kao i ja, ali nisam ga sretala. Podižem petero djece i niko mi ne pomaže", aludira Wanda na to da nije imala ni vremena da vara Maura.

Sada već slavna menadžerica uspjela je sačuvati brak s Maurom. Dosta se pričalo o njihovom razvodu, ali na kraju su ostali skupa.

Oglasi

Najnovije vijesti