Wanda Nara fotografijom na kojoj je potpuno gola "oborila" Instagram i poslala jasnu poruku Icardiju

Nikada nije uradila ništa slično

Wanda Nara fotografijom na kojoj je potpuno gola "oborila" Instagram i poslala jasnu poruku Icardiju

E. Oštraković

Hiljade i hiljade lajkova skupila je Wanda Nara na posljednjoj fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu, a usput je poslala i poruku svojoj bivšoj ljubavi, Mauru Icardiju.

Naime, Wanda Nara je navikla svoje pratioce na provokativne fotografije, ali ovako daleko još nikada nije išla, međutim i to se promjenilo.

Nakon što se odvojila od Icardija, ona nije prestala sa objavljivanjem provokativnih fotografija na društvene mreže, ali je sada pretjerala.

Koliko je pretjerala pokazuje i činjenica da je za oko dvanaest sati na ovoj fotografiji skupila preko pola miliona lajkova.

Fotografiju na kojoj je Wanda Nara potpuno gola možete pogledati OVDJE.

Osim što je objavila fotografiju na kojoj je gola, Wanda Nara "provukla" je poruku upućenu Mauru Icardiju, a jasno je pisalo "Igra je gotova".

Iako se Icardi više nego ikada trudio da se ponovo pomiri sa Wandom, od toga neće biti ništa, ali navodno on ne planira odustati od nje.

View this post on Instagram

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

U međuvremenu je Wanda odlučila da iznajmi apartman u istoj zgradi u kojoj živi i Icardi, naravno radi se o zgradi u Istanbulu.

Kao što je poznato Icardi je nogometaš Paris Saint-Germaina, ali trenutno se nalazi na posudbi u Turskoj i to u Galatasarayu.

View this post on Instagram

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Promo

Top Komentari

MaDaj
Oštra, poslušaj onu od Željka “ko da ženu nikad nisam vidjeo”
1 0
Arnel925
Preljepa zena, odma bi joj napravio deveto djete.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi