Icardiju su praznici potpuno uništeni: Wanda šokirala svijet fotografijom na Instagramu

Tome se niko nije nadao

Icardiju su praznici potpuno uništeni: Wanda šokirala svijet fotografijom na Instagramu

Endin Čaušević

Veza između Maura Icardija i Wande Nare je prethodnih godinu dana prepula turbulencija i skandala i čini se da oni više nisu zajedno. Iako su proveli odmor zajedno na Maldivima ponovo su se pojavile špekulacije da su se posvađali, a slika koju je Wanda objavila na Instagramu je šokirala cijeli svijet.

Poznato je da su Icardi i Wanda svoju vezu počeli još 2013. godine nakon što je ona odlučila da ostavi Maxija Lopeza što je bio skandal o kojem se godinama pričalo jer su Lopez i Icardi bili veliki prijatelji.

Na kraju su oni prekinuli svaki kontakt, a kada bi se sreli na terenu Lopez je izbjegavao da se rukuje s Icardijem i jasno je da mu nikada neće oprostiti što mu je razorio porodicu.

Icardi i Wanda su već godinama zajedno i poznato je da je ona dobila i ulogu njegove agentice, ali prije nekoliko mjeseci sve se raspalo.

Ona je optužila Icardija da ju je prevario nakon što mu je našla u mobitelu poruke drugih žena. Već mjesecima oni se mire i rastaju, ali čini se da bi ovaj put zaista priča mogla biti završena.

Poznato je da Wanda i Maxi nisu ostali u baš najboljim odnosima i da su se često prepucavali preko medija i društvenih mreža, no očito je da se i to promijenilo.

Oglasi

Oni zajedno imaju troje djece zbog čega su morali da porade na svom odnosu, ali da će na kraju Wanda objaviti takvu fotografiju niko nije mogao očekivati.

Naime, ona je objavila story na Instagramu kako preko video poziva razgovara s bivšim suprugom, a uz to je još objavila i zanimljivu poruku koja je izazvala dosta pažnje.

"Sretan Božić. Čekamo te kod kuće iduće godine", napisala je Wanda koja je ovaj praznik s djecom dočekala u Argentini, dok je Icardi u Istanbulu.

Mnogi smatraju da je Wanda na ovaj način odlučila da se osveti Icardiju jer je svjesna da će ga ova fotografija koju je objavila itekako pogoditi.

Icardi je znao da je Wanda spremna na sve što je nekoliko puta dokazala, ali da će baš to napraviti kako bi ga učinila ljubomornim niko nije očekivao.

Također, treba istaći da Wanda i Icardi imaju zajedno dvoje djece zbog čega ne mogu tek tako prekinuti svoj odnos i praviti se da se ne poznaju.

Top Komentari

adnanhuskic
Veoma bitne informacije za sport, nema šta,,,, više pažnje se posvećuje sponzorušama... I glupostima, nego sportu
4 0
Molimo više vijesti o wandi nari,ovo nas zanima
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi