Sa osmijehom na licu: Bestidna Wanda Nara izvadila grudi i pokazala ih svima!

Snimak je postao viralan

Sa osmijehom na licu: Bestidna Wanda Nara izvadila grudi i pokazala ih svima!

A. Čaušević

Wanda Nara već neko vrijeme provodi u Argentini u društvu svoje djece kako bi uzela prijeko potrebni odmor od medijskih skandala, nakon  rastanka od Maura Icardija i povezivanja s L-Ganteom. 

U vrlo opuštenoj atmosferi Wanda je u četvrtak navečer odlučila napraviti Instagram live kako bi porazgovarala sa svojim pratiteljima. Ali na nekoliko sekundi doživjela je grešku i ostala je gola pred prednjom kamerom svog mobitela.

Nakon što je provela dan sa svojom djecom, legla je u krevet suočena te je počela razgovor sljedećim pitanjem: "Danas je četvrtak? Dan za spoj?" rekla je Nara prijateljici koja je ležala pored nje.

No, nije primijetila da ju je široka majica koju je nosila "prevarila". Zbog toga što nije nosila grudnjak, njena desna dojka je bila otkrivena, naočigled svih. Ekspliticni snimak pogledajte ovdje.

Tako je bilo sve dok joj jedan od gledatelja nije rekao da pokazuje previše. Tada je Wanda približila mobitel kako bi zatvorila kadar i viknula između uzrujanosti i iznenađenja: "Vidite mi bradavicu!"

Ona je tada prekinula live, ali se vratila nekoliko minuta kasnije nakon što je namjestila odjeću, međutim za ispravljanje greške bilo je prekasno.

Oglasi

Inače, Wanda se sa svojih petero djece sprema vratiti u Tursku nakon što je provele praznike sa porodciom i prijateljima u Argentini i Urugvaju.

Bit će interesantno za vidjeti kako i na koji način će je dočekati njen bivši partner Icardi s kojim je raskinula prije nekoliko mjeseci.

Wanda je dobila nekoliko ponuda za posao, neke od Telefe i Paramount+, a druge od platforme za sadržaj za odrasle. I dala je do znanja svoju želju da se trajno nastani u Buenos Airesu.

Iako je pravni postupak razvoda od Ikardija u toku, poduzetnica je već povjerila svojim najbližim osobama želju da svom braku s igračem pruži novu priliku.

Naime, prije nekoliko dana počela je davati neke naznake kada je postavila fotografije na kojima nosi burmu i pokazuje nokte uz podlakticu na kojoj je ima tetovirano Maurovo ime.

Wanda i Icardi su do sada nekoliko puta raskidali pa se mirili tako da neće biti iznenađenje ukoliko se isto desi ponovo.

Oglasi