Bez trunke šminke i u oskudnom bikiniju Wanda Nara zagolicala maštu muškaraca širom svijeta

Kako to samo ona zna

Bez trunke šminke i u oskudnom bikiniju Wanda Nara zagolicala maštu muškaraca širom svijeta

Edmir Škorić

Wanda Nara je protekle dane provela u Dubaiju na odmoru sa Maurom Icardijem, a sada se par vratio u Argentinu.

Wanda Nara zaista uživa u svakom trenutku, a naročito u suncu koje je izraženo u njenoj rodnoj domovini, Wanda je objavila nove fotografije u zagrljaju Icardija, a opet su naravno u prvom planu bile njene goleme grudi.

Fotografije su nastale na terasi njene kuće u Nordelti, a slavna Argentinka na sebi je nosila oskudni crni bikini, kako bi što više do izražaja došle njene grudi.

Caption

Potpuno prirodna, bez ijedne kapi šminke, snimila je selfie sa napadačem Galatasarayja i još jednom potvrdila da je moda njena strast.

Prije nekoliko mjeseci, Wanda Nara lansirala se kao pjevačica svojom novom pjesmom "Bad Bitch ". Pjesma je brzo postala viralna i uspjela dosegnuti pola miliona pregleda u manje od sedam dana. Poduzetnica je prije nekoliko sedmica podijelila niz fotografija na kojima je do detalja pokazala sve izglede kojima je snimila video spot, a to je izazvalo veliku popularnost na Instagramu.

Oglasi

37-godišnjakinja se smatra najkontroverznijom ženom fudbalera, pa često na društvene mreže lansira "zapaljive" stvari i mnoge njene objave su na rubu cenzure.

Nedavno je procurio jedan jako provokativan i erotski video Wande dok leži u krevetu, a grudi naprosto "ispadaju" iz majice. No, naravno, sve je to bilo smišljeno, to je samo još jedan u nizu Wandinih trikova i načina da poveća svoju popularnost i broj pratitelja na društvenim mrežama.

Taj sporni snimak možete da pogledate OVDJE uz napomenu da je samo za one sa 18 i više godina.

S Wandom je već neko vrijeme i njen dragi Mauro Icardi, koji zbog povrede ne igra. Njegov Galatatasaray upravo danas igra važan meč u gostima kod Sivasspora i mora da pobijedi ako želi da se ponovo na tabeli izjednači s vodećim Fenerom.

Loša vijest za Argentinca je i to što je Edin Džeko dan ranije dao tri gola u pobjedi nad Konyasporom, pa sada bh. reprezentativac ima 16 golova, a Icardi tek 12 u trci za Zlatnu kopačku u Turskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi