Sijevnule grudi najpoznatije žene fudbalera: Igra u krevetu završila očekivano, sve je planirala

Wanda se ne stidi

Sijevnule grudi najpoznatije žene fudbalera: Igra u krevetu završila očekivano, sve je planirala

Midhat Šljivak

Najkontroverznija žena fudbalera, 37-godišnja Wanda Icardi, često se znala previše zaigrati u krevetu i nastajali su snimci i fotografije za pamćenje. Nekad namjerno nije željela da pazi šta radi.

Mauro i Wanda Icardi obilježili su prethodnih desetak godina fudbalske scene. Razlog je naravno njihovo razrvatničko ponašanje i razni skandali.

Sve je počelo kada je Wanda bivšeg muža Maxija Lopeza prevarila s Maurom. Potom je velika ljubav dovela do brojnih skandala, bilo je optužbi za prevaru s obje strane, ali se situacija konačno smirila.

Wanda nikada nije previše pazila šta objavljuje na društvenim mrežama. Često su u javnost znale isplivati fotografije i snimci na kojima je Argentinka potpuno gola.

Jedan takav snimak nastao je u januaru prošle godine. 37-godišnjakinja se snimala u krevetu s prijateljicom i namjerno je odlučila otkriti grudi.

Oglasi

Uživala je u razgovoru, jasno je bilo da su joj prljave teme u mislima, pa je svima odlučila pokazati čime raspolaže. OVDJE pogledajte snimak.

Ovaj snimak je naravno postao viralan. Ona se međutim pobrinula da bude brzo zaboravljen nizom drugih snimaka i fotografija na društvenim mrežama.

Wanda vodi veliku životnu borbu

Wanda je tokom prošle godine saznala veoma loše vijesti. Otkriven joj je jedan oblik leukemije i ona je trenutno pod terapijama.

Njeno zdravstveno stanje za sada je dobro. Ima svu potrebnu njegu i podršku od supruga Maura s kojim svakodnevno uživa u ljepotama Istanbula.

Wanda se liječi u Italiji. Tamo provodi dobar dio svog vremena i usput učestvuje u pojedinim show programima kako bi bolest stavila u drugi plan.

Pred njom je međutim tek onaj najbitniji period borbe. Bolest je za sada pod kontrolom, no nikad se ne zna kada može krenuti dodatni napad.

Oglasi

Najnovije vijesti