Viđali smo je u svakakvim izdanjima, ali Wanda u crvenom ruši društvene mreže

Grudi i stražnjica u krupnom kadru

Viđali smo je u svakakvim izdanjima, ali Wanda u crvenom ruši društvene mreže

Edmir Škorić

Wanda Nara supruga je napadača Galatasarayja Maura Icardija. I dok se Argentinac sprema za još jedan okršaj sa Edinom Džekom, koji je na programu sutra u Rijadu, njegova draga nastavlja da oduzima dah izazovnim objavama.

U jednoj od sponzorisanih objava, dakle dobro naplaćenih, Wanda se fotografisala u crvenoj kombinaciji. Objavila je nekoliko fotografija u donjem rublju i zapalila društvene mreže.

"Već razmišljam o dočeku Nove godine", napisala je zagonetno Wanda Nara dok je pozirala.

"Tako si seksi", piše joj većina njenih pratilaca ispod fotografija.

Gotovo svaki put Wanda istakne svoje goleme grudi, što je slučaj bio i na ovoj objavi.

Oglasi

Nije poznato hoće li Wanda sutra doći u Saudijsku Arabiju da uživo bodri Maura u borbi za trofej Superkupa Turske.

Ona je prije nekoliko dana izazvala pažnju jer je pozirala sa Maurom, a oboje su ispod oka imali modricu.

Kasnije je objavljen video na kojem se vidi kako Wanda uspijeva "izbrisati" svom dragom modricu uz pomoć šminke.

Oglasi

Wanda je imala lijepih trenutaka u 2023. godini, mada je istu obilježila svađa sa Icardijem, kao i navodna bolest. Pojedine vijesti govorile su da boluje od leukemije...

"Radila sam neke rutinske testove, ljekari su vidjeli čudne promjene. Uključila sam TV u bolnici i vidjela sam 'Wanda je bolesna'. Samo sam počela plakati, a nisam ni znala šta mi je", istakla je Wanda i nastavlja priču:

"Djeca su mi bila veoma tužna zbog svega. Nisam odustala od borbe i čim sam dobila poziv za 'Ples sa zvijezdama', odmah sam pitala doktora da li smijem učestvovati. Saopštili su mi da budem mirna i da uživam", rekla je Wanda.

Protekle dvije godine Wanda je bila pod velikim stresom. Sa svih strana dolazile su informacije da je muž Mauro Icardi vara, a javila joj se i navodna ljubavnica.

Potom su i nju povezivali s drugim muškarcima. Međutim, na kraju je poznati par ipak ostao zajedno i ljubav trenutno cvjeta u Istanbulu gdje Icardi nastupa za Galatasaray.

Oglasi