Wanda Nara radi šta hoće: Sada se fotografisala ispod Eiffelovog toranj i to bez donjeg rublja

Wanda Nara radi šta hoće: Sada se fotografisala ispod Eiffelovog toranj i to bez donjeg rublja

A. Čaušević

Nakon što je jedno vrijeme provela u Argentini Wanda Nara se vratila u Evropu i odmah izazvala zemljotres na društvenim mrežama i to zbog provokativnih fotografija.

Wanda je prvo skoknula do Istanbula, uzela djecu te ih odvela na izlet u London, a poslije toga je skoknula do Pariza gdje je pronašla vremena da promoviše određene modne marke.

Nakon dolaska u Evropu nije joj trebalo dugo vremena da podigne društvene mreže na noge, pogotovo nakon provokativne fotogafije nastale ispod Eiffelovog tornja.

Kontroverzna Argentinka se fotografisala bez donjeg rublja. Na sebi je nosila samo crni kožni mantil, a uspjela je i otkriti tetovažu na intimnom dijelu svog tijela.

Wanda se već danas nalazi u Milanu, dojam je da će se u prijestolnici mode najduže zadržati pošto tu živi već dugi niz godina.

Oglasi

Podsjećanja radi, Wanda je odnedavno u vezi sa argentinskim pjevačem L-Gentom te svoju novu vezu nakon skoro decenije braka sa Maurom Icardijem uopšte više ne krije.

Icardi se pokušao osvetiti tako što je raskinuo ugovor sa Wandom i više joj neće plaćati novac na ime menadžerske provizije dok je influenserica poslala svog novog dečka pred argentinske medije da javno priča o njihovoj vezi.

Wanda i Mauro su bili u braku od 2014. godine. Imaju dvoje djece, a ona iz prethodnog braka s Maxijem Lopezom ima još troje djece.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cj8-I4SuwKm/[/instagram]

Inače, bez obzira na svoj kontroverzni stil života gdje se god pojavi Wanda privlači pažnju te ima veliki broj fanova, a vrlo često od nje traže i zajedničke fotografije.

Pred svaku fotografiju Wanda fanovima postavi jedan zahtjev. Odnosno govori im da mogu napraviti samo selfie, te nikakav drugi oblik zajedničke fotografije.

Top Komentari

Opijum
Ajjj kakva drolja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi