Napravila ga budalom pred cijelim svijetom, ali Icardijevu osvetu će Wanda pamtiti do kraja života

Dobila otkaz i ostala bez novca

Napravila ga budalom pred cijelim svijetom, ali Icardijevu osvetu će Wanda pamtiti do kraja života

E. Čaušević

Mauro Icardi i Wanda Nara već mjesecima pune redove žute štampe, ali čini se da je njihov brak došao do zida i da više nema povratka nazad što je pokazao i iznenađujući potez argentinskog napadača koji će sigurno itekako uzdrmati Wandu.

Poznato je da su Wanda i Icardi svoju vezu počeli još dok je ona bila u braku s Maxijem Lopezom, ali ih to nije spriječilo da budu zajedno. Ona se razvela od Maxija 2013. godine i samo godinu dana kasnije udala se za Icardija.

Međutim, početkom ove godine počeli su razni skandali oko Icardija i Wande, a sve je na kraju kulminiralo njihovim razvodom i kako stvari stoje više nema povratka nazad.

Wanda je prvo optužila Icardija za prevaru, ali mu je ubrzo nakon toga oprostila. Činilo se da su se stvari vratile u normalu i da su oni ponovo zajedno, ali nedavno se desio novi skandal kojeg je ovaj put prouzrokovala Wanda.

Ona je gostovala u spotu 22-godišnjeg argentinskog repera L-Gantea s kojim je u krevetu razmjenjivala nježnosti, a to je itekako naljutilo Icardija. On je čak otputovao bez dozvole Galatasarayja u Argentinu da se suoči s njom i navodno je stavio tačku na njihovu vezu.

Oglasi

Wanda je nekoliko dana boravila u Argentini i čak se pojavio video iz noćnog kluba kako s navedenim reperom se provodi i ljubi što je bio najbolji dokaz da su ona i Icardi završena stvar.

Međutim, pored svega toga sigurno je da Wanda nije ni slutila kakav udarac će joj Mauro zadati samo nekoliko dana nakon toga.

Icardi je odlučio da s Wandom prekine sve poslovne odnose i dao joj je otkaz na mjestu menadžerice i ona ga više neće zastupati. Ona je godinama bila njegova menadžerica i dogovarala je transfere, ali to se više neće desiti.

Također, odmah je stopirao isplate novca na njen račun i čak je od Galatasarayja tražio da joj ne isplaćuju novac koji je trebala dobiti jer ga je dovela iz PSG-a. Taj novac će na kraju prema svemu sudeći pripasti upravo Icardiju.

Argentinski mediji pišu da Wanda nije očekivala takav udarac od Icardija, ali to je bio samo pokazatelj koliko ga je povrijedila i činjenica da je on odlučio da nakon svega stavi tačku na njihovu vezu.

Svi poslovni odnosi su prekinuti i sada će imati kontakt samo zbog djece. Wanda se jučer vratila u Istanbul kako bi vidjela djecu, ali Icardi joj je unajmio u hotelu potpuno odvojenu sobu od njih.

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
ZABRANITE i ovdje komentare..FAMILIJA ce vam manje STUCATI...sramota od NOVINARSTVA..Vise tekstova o KURAVI WANDI u jednom danu, nego o LANI PUDAR za cijelu godinu..
3 2
Armel
**** vas vise Wanda
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi