Icardijeva ranija osveta Wandi je ništa šta je fudbaleru kontroverzna dama uradila u petak!

"Nož u srce"

Icardijeva ranija osveta Wandi je ništa šta je fudbaleru kontroverzna dama uradila u petak!

A. Čaušević

Mauru Icardiju će narednih dana biti najbolje da ne uzima mobitel u ruke, ne ulazi u društvene mreže te ne čita žutu štampu jer mu je Wanda Nara zabila "nož u srce".

Napokon su prestale glasine o navodnoj vezi argentinskog pjevača L-Gante i manekenke Wande Nare koja je dugo godina bila sa Icardijem nakon što je stigla i zvanična potvrda njihove veze.

Icardi je posljednjih dana pokušao servirati osvetu kontroverznoj dami. Otkazao je kompletnu poslovnu saradnju s njom te je tako ostavio bez miliona eura.

Ipak, Wandu to nije pogodila te je odlučila da uzvrati udarac i jednostavno se ponaša kao Icardi ne postoji. Čak je i novom dečku dozvolila da javno priča o novoj vezi.

L-Gente je otišao u jednu emisiju te je sve javno ispričao o svom odnosu sa Wandom, a čak je poslao i otrovnu strijelicu prema napadaču Galatasaraya.

"Zaljubio sam se u nju srcem i dušom. To je bio pravi način, bez ikakvog interesa", rekao je L-Gante koji je zatim opisao novu djevojku:

"Dobar čovjek, dobra osoba. Iznenadilo me koliko je jednostavna. Prirodno se slažemo iako ljudi na društvenim mrežama govore da smo drugačiji."

Komentarisao je i pomalo očajno ponašanje Icardija koji je ranije tvrdio kako je još u vezi sa Wandom.

"Nisam na to gledao kao nešto što se mene tiče. To sam shvatio kao njegov problem i kao mušku rekaciju, ali nemam tu ništa dodati. Neka Wanda rješava stvari sa svojim bivšim partnerom", rekao je pjevač.

Wanda i Mauro su bili u braku od 2014. godine. Imaju dvoje djece, a ona iz prethodnog braka s Maxijem Lopezom ima još troje djece.

Top Komentari

DadiG
Bravo “novinaru” na ovom sportskom prilogu. Bravo jer si dobio klik
4 0
Klicko
Sad bi bilo komično da se ona vrati Maxi-ju da je ponovo tambura.Zaplet yebote televisa presenta
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi