Objavio fotografiju gole Wande u krevetu, pa ga 'spucale' emocije: "Moja kraljica, moja ljubav..."
Wanda Nara oprostila je apsolutno sve prevare koje je imao Mauro Icardi u proteklom periodu (Foto: Instagram)

Postao je jako emotivan

Objavio fotografiju gole Wande u krevetu, pa ga 'spucale' emocije: "Moja kraljica, moja ljubav..."

M. Šljivak

Argentinski model i nekadašnja fudbalska menadžerica Wanda Nara (36) saopštila je nedavno kako je oprostila svom suprugu Mauru Icardiju sve što je radio izvan braka i da uživaju skupa s djecom u Istanbulu, a on je potom objavio snimke iz kreveta i emotivno je govorio o šest godina starijoj supruzi.

Brak Wande Nare i Maura Icardija u prethodnih godinu dana je prolazaio kroz ogromnu krizu. Svi su pisali kako ovom braku više spasa nema te su Maura i Wandu povezivali s brojnim drugim osobama.

Međutim, očigledno je da je ovaj poznati duo jedan drugom sve oprostio. Wanda je nedavno istakla da je još uvijek u braku i da svim srcem voli Maura.

Nekoliko dana kasnije oglasio se i Mauro Icardi. Ljubav s Wandom podijelio je na društvenim mrežama i to na kakav način.

Argentinski fudbaler je prvo fotografisao 36-godišnju manekenku golu u krevetu. Objavio je to na Instagram Storyju, a zatim je podijelio i objavu u kojoj je 'pucao' od emocija.

Oglasi

"Moja žena, moja jedina ljubav, moja kraljica, majka moje djece. Volim te i voljet ću te do kraja života, moja kraljice", napisao je Icardi.

Tako je on potvrdio da su ponovo skupa, iako je prethodnih mjeseci bilo dosta žestoko između njih i spominjao se čak i razvod.

Dva jarana istu ženu vole: Zna se u kakvom odnosu su Maxi Lopez i Mauro Icardi!

Maxi Lopez i Mauro Icardi postali su veliki prijatelji kada je tada mlađahni Mauro došao u Sampdoriju 2012. godine. Primio je Maxi 19-godišnjaka u svoj dom, jeli su iz istog tanjira, a ovaj mu je zatim ukrao ženu Wandu.

Nakon toga prijateljstvo je nestalo. Njihovi međusobni mečevi izazivali su veliku pažnju, a na terenu ni pozdrava nije bilo. U kakvim odnosima su argentinski fudbaleri govorila je žena koja ih je obojicu zavela - Wanda Nara.

"Ja imam dobar odnos s Maxijem Lopezom. Međutim, Mauro i on se ne podnose", poručila je Wanda.

Oglasi

Saopštila je i kako je još uvijek u braku s Maurom i da do razvoda nije došlo iako su svi svjetski mediji pisali o tome.

"Icardi je moj muž i zajedno smo. Tako će biti do kraja života. On se zaljubio u normalnu curu, onu koja nosi pidžame, priprema pastes parmezanom i maslacem".

Wanda je očigledno slaba na muža. Oprašta mu sve, pa čak i prevare koje je imao u proteklom periodu.

"Ne znam šta se dogodilo. Duga je to priča, ali je i nebitna. Objavila sam neke stvari na društvenim mrežama, no na to sam sve navikla. Icardi je mladi i zgodan i normalno je da ga žene žele", poruka je Wande.

Traži ova atraktivna Argentinka više poštovanja od ljudi. Smatra da je to zaslužila, posebno kao menadžerica jer je odradila veliki transfer svog muža.

"Na kraju je Inter dobro prošao. Dobili su 70 miliona eura, osvojili su titulu i to sve zahvaljujući prodaji Icardija. Ja sam to završila sve".

"Ljudi nikad ne vide dobre stvari samo zato jer sam žena. Da je transfer uradio muškarac, novine bi pisale o tome. Imala sam odlične uspomene u Interu i uvijek ću biti interista", poručila je Wanda.

Povezano

Oglasi