Wanda je jednostavno nezasita u krevetu: "Do posljednjeg trenutka smo vodili ljubav"
Wanda Nara odlučila je ostaviti Maura Icardija nakon što ju je prevario s nekoliko žena (Foto: Instagram)

Kontroverzna influencerica

Wanda je jednostavno nezasita u krevetu: "Do posljednjeg trenutka smo vodili ljubav"

M. Šljivak

Brak Wande Nare i Maura Icardija došao je do kraja. Poznati par potpisao je papire za razvod i otišli su različitim putevima nakon punih devet godina veze.

Kontroverzna veza Maura Icardija i Wande Nare konačno je završena. Nakon devet godina braka i dvoje djece, sve je puko zbog nevjere argentinskog napadača.

Wanda je otkrila svoju stranu priče o razvodu. Oprostila je prevaru koju je imao s Chinom Suarez, ali više od toga nije mogla. Na kraju je sve puklo zbog atmosfere u kući.

"Nisam očekivala da će me prevariti. Nikad nisam imala razloge za sumnju", rekla je Wanda i nastavlja:

"Zatim sam shvatila da ne živimo u bajci i da se određene stvari mogu desiti. Oprostila sam mu jednu grešku, ali drugu nisam mogla".

"Atmosfera u kući je bila užasna. Nisam mogla više i prelomila sam. Rekla sam da je kraj. Ipak, moram reći da smo do posljednjeg dana vodili ljubav".

Oglasi

Nakon razvoda Mauro pokušava da se pomiri. Obasipa je poklonima, ali sve je uzalud jer Wanda smatra da nema potrebe da se išta mijenja.

"Rekao mi je da ne odustajem. Išli smo na večeru, šalje mi cvijeće, ali... On živi u svom svijetu", ističe Wanda.

Smeta joj to što joj ne dopušta da previše radi. Želi da je uz porodicu i to je za nju diskriminacija.

"U njegovom svijetu žene moraju biti kod kuće. Meni se to ne dopada i ne želim takav život", jasna je ova 35-godišnja Argentinka.

Oglasi

Wanda je nakon raskida imala kratku aferu s reperom L-Genteom. Palo je tu nekoliko ludih noći, a gostovala mu je i u novom spotu.

S druge strane ni Mauro nije mirovao. Napadač Galatasaraya je viđen u društvu 24-godišnje turske glumice Devrim Ozkan

Ipak, nije nikad potvrđeno je li se nešto više između njih desilo. Vrlo je moguće da nije jer Icardi doslovno moli Wandu da mu se vrati.

Sigurno je da ćemo u budućnosti još dosta toga čuti o odnosima između ovog poznatog para. Jednostavno pune naslovnice svih svjetskih medija i neizbježni su za sve. Wanda se međutim ne namjerava vratiti.

"Ako se vratim za dva-tri mjeseca će opet sve biti isto. Nema potrebe da se išta mijenja", jasna je poruka kontroverzne Argentinke.

Oglasi