Italijanski mediji Wandu podsjetili na njene nedavne riječi o Mauru, bila je baš naivna

Vjerovala je da je on pravi

Italijanski mediji Wandu podsjetili na njene nedavne riječi o Mauru, bila je baš naivna

E. Škorić

Wanda Nara je objavila story s porukom "Još jedna porodica koju si uništio zbog ku*ve", što je medijima širom svijeta bilo dovoljno da se raspišu o kraju veze s Maurom Icardijem.

Još 2014. godine su Mauro i Wanda stali na "ludi kamen", te su u braku dobili dvije kćeri, ali sada je navodno napadač PSG-a prevario Wandu.

Wanda je obrisala svoj story, no bilo je prekasno i internet je već uveliko prenio njenu reakciju, a ubrzo je shvaćeno da je obrisala sve fotografije sa Instagrama na kojima je bio Icardi.

Navodno je Icardi Wandu prevario s argentinskom glumicom Marijom Eugenijom Suarez, a u međuvremenu italijanska štampa podsjeća na riječi Wande kada je samouvjereno govorila o odnosu s Maurom.

"Kad sam ga upoznala imao je 19 godina, bio je vrlo mlad, ali sam odmah vidjela da je bio drugačiji, poseban. On nikada ne radi stvari jer su moderne, ne pretvara se i govori šta misli. On je pravi muškarac. Nikada se nisam bojala da će me prevariti, jer on nije taj tip muškarca".

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVILFO4NuQ6/[/instagram]

Osjećaj je Wandu prevario, doživjela je još jednu turbulentnu situaciju, iako će neki reći da joj se sve vraća jer je prethodno ostavila Maxija Lopeza kako bi bila s njegovim bivšim saigračem i prijateljem Maurom.

Zanimljivo da je Maxi Lopez baš ovih dana stigao u Pariz u posjetu svojoj djeci koja žive s Wandom. Naravno, neki će mediji otići daleko pa reći da to Wanda radi namjerno sada kada je shvatila da ju je Icardi prevario.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUe2fdJt7sV/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUYZ5TctH9a/[/instagram]

Promo

Oglasi