Uplakana Wanda želi vječnu ljubav: "Takva sam, vjerujem da ću ostariti pored čovjeka kojeg odaberem"
Foto - Screenshot

Sjeća se Maura

Uplakana Wanda želi vječnu ljubav: "Takva sam, vjerujem da ću ostariti pored čovjeka kojeg odaberem"

M. Šljivak

Argentinski fudbaler Mauro Icardi (29) okončao je nedavno osmogodišnju vezu s poznatim modelom Wandom Narom, a oboje su već počeli s novim životima i povezuju se sa poznatim osobama u Argentini i Turskoj.

Mauro Icardi i Wanda Nara nedavno su potpisali papire za razvod i tako je završena saga o njihovom prekidu veze koja je trajala mjesecima unazad.

Par više nije mogao skupa. Wanda je krenula svojim putem, Mauro svojim, a atraktivna Argentinka očigledno još uvijek ne može da ga prežali.

Uplakana 35-godišnjakinja je gostujući u jednoj TV emisiji otkrila šta se dešavalo između nje i Maura u proteklom periodu i ističe da je ona osoba koja vjeruje u vječnu ljubav.

"Boli me sve to jer sam ja osoba koja vjeruje u vječnu ljubav", započela je priču Wanda sa suzama u očima i nastavlja je:

"Osoba sam koja vjeruje da ću ostariti pored čovjeka kojeg odaberem, ali nekada vas život iznenadi i morate ići dalje. Morate tražiti sreću bez ozbira na sve", priča Wanda.

Oglasi

Otkrila je Wanda i kako je afera njenog muža s glumicom Chinom Suarez bila istina i da joj je on sve priznao u lice.

"Znala sam sve. Nije istina da sam ga tražila ili provjeravala telefon. Sjeli smo i on mi je sve rekao. Mauro je osoba koja će uvijek reći istinu, bez obzira koliko onabolna bila. Rekao mi je da je vidio tu ženu".

Wanda je odmah po prekidu s Maurom započela vezu s 22-godišnjim argentinskim reperom L-Ganteom, a ni Icardi nije dugo patio za bivšom ženom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CkKCbXqse4-/[/instagram]

Napadač Glatasaraya navodno je osvojio srce 24-godišnje turske glumice Devrim Özkan, ali njihova veza još zvanično nije potvrđena.

  
Mauro Icardi i Lucas Torreira u društvu turske glumice Devrim Ozkan.

Podsjetimo, Wanda i Mauro imaju zajedno dvije kćerke - Isabellu i Francescu, a ona iz prethodnog braka s Maxijem Lopezom ima tri sina.

Njihova veza započela je tako što je Mauro dugo glumio porodičnog prijatelja Maxiju Lopezu i sa strane mu je spavao sa ženom.

Kada se to saznalo izbio je veliki skandal, poznatiji kao Wandagate, a Mauro i Maxi postali su veliki neprijatelji, što su pokazivali i na terenu.

Oglasi