Neprepoznatljiva Wanda: Zaboravila odjeću u Parizu i otišla u Afriku, jeste li vidjeli kako izgleda?
Foto: Instagram

Obukla Icardijeve stvari

Neprepoznatljiva Wanda: Zaboravila odjeću u Parizu i otišla u Afriku, jeste li vidjeli kako izgleda?

Eldar Ganibegović

Wanda Nara i Mauro Icardi uživaju u odmoru u Africi.

Za obilazak zemalja poput Kenije i Tanzanije, par koristi udobnu i ležernu odjeću koja modu ostavlja po stran. Međutim, Wanda se suočila s jednim problemom - zaboravila je dosta odjeće u Parizu pa je posegnula za Icaradijevim stvarima. 

U Massai Villageu fotografisani su Wanda Nara i Mauro Icardi s udobnim i jednostavnim odjevnim kombinacijama.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CediaCzNikY/[/instagram]

U Ngorongoro Crater Lodgeu, majka Francesce i Isabelle Icardi pozirala je na obali jezera u odjeći fudbalera.

Opis na Instagram objavi glasio je: "Već smo stigli u Tanzaniju. Toliko sam stvari zaboravila u Parizu (čarape, kaput, krema za sunčanje). Pola moje garderobe je od Maura."

Oglasi

Ubrzo je objava dobila hiljade lajkova i preplavljena je stotinama komentara fanova, koji su isticali da je na svom putovanju afričkim kontinentom poprimila prekrasnu boju kože i da je istakla zelenu boju očiju. 

Top Komentari

RuthlessDyni
Odvratna je.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi