Icardiju je uzela dušu, tijelo i zadala bolan udarac: Cifra koju Wanda zarađuje je "boli glava"

Nevjerovatan iznos

Icardiju je uzela dušu, tijelo i zadala bolan udarac: Cifra koju Wanda zarađuje je "boli glava"

A. Čaušević

Wanda Nara je svakodnevno na naslovnicama medija bilo u Italiji bilo u Argentini. 

Bez obzira što igra za jedna od finansijski najmoćnijih kluova dašanjice na mjesečnom nivou Wanda Nara uspije zaraditi više od Maura Icardija.

Tu vijest je u javnost lansirao odvjednik Maurizo D'Alessandro koji je otkrio detalje koji od Wande čine pravu mašinu za pravljene novca.

Prethodni brak sa Maxijem Lopezom je jedan do redovnih izvora novca jer je ove sedmice potpisala ugovor da će bivši napadač Barcelone morati plaćati alimentaciju dok njihovo troje djece ne napune 21 godinu.

To znači da će Lopez Wandi plaćati do 2034. godine obzirom da njihovo najmlađe dijete ima tek devet godina. Osim toga i njihova porodična kuća u Santa Barbari sada je postala ekskluzivno Wandino vlasništvo.

Oglasi

I privatni poslovi i gostovanja na televiziji Wandi donose odličnu zaradu. Nedavno je promovisala svoj kozmetički brend u Argentini, a isto namjerava uraditi i u Evropi.

S druge strane poznato je da redovno gostuje u različitim show programima, dok zarađuje i odličan novac sa društvenih mreža.

"Wanda je primjer koji se treba izučavati. Wanda je stručna, zarađuje 250.000 eura mjesečno. Plus 12.500 eura od Maxija za troje djece. Na kraju zaradi više od Icardija", kazao je D'Alessandro.

Prema službenim podacima Icardi na mjesečnom nivou ima 500.000 dolara neto platu pa je ova tvrdnja argentinskog zadatka pod upitnikom.

Top Komentari

Goran86
Joj naslova boli glava....Ikardi ovde samo udara jaja od guzove zato je predobro placena
9 0
SEJFUDIBIKODZE
To Vanda kralju zenski,neko bi za dobru ,dao sve,a neko za dobrog, iovako ste za sve poslije probuseni dolar,pa naplati to busenje,ja da sam zensko ja bi se samo guzio al za dobar novac, licno meni nisi neka ckapi,al samo deri.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi