Pale su nove ljubavne poruke: Preokret u slučaju Wande i Maura Icardija
Foto: Instagram

Instagram sve otkrio

Pale su nove ljubavne poruke: Preokret u slučaju Wande i Maura Icardija

E. Ganibegović

Priče o razvodu Wande Nare i Maura Icardija i dalje su top tema svjetskih medija.

U petak je kontroverzna menadžerica objavila da se razvodi od Maura Icardija, no čini se da se stvari polako mijenjaju.

Skandal između Maura Icardija i Wande Nare izbio je 2021. godine, kada su njih dvoje bili nadomak prekida. Argentinskog napadača optuživali su za nevjeru, no njih dvoje su se na kraju pomirili i objavili niz fotografija i videa s odmora u Africi.

Čini se da je danas odnos između njih dvoje dobio novi obrat. Mauro Icardi javno je objavio dvije fotografije na kojima je iskazao ljubav prema Wandi Nari.

Na prvoj fotografiji Icardi, koji je u Turskoj, šalje virtualni poljubac svojoj supruzi koja je u Parizu.

Opis nije dostupan.

Druga fotografija je snimak videopoziva između Maura Icardija i Wande Nare. Argentinski nogometaš dodao je poruku "Volim te, Toxi", dok se njegova supruga smiješila.

Opis nije dostupan.

Ostaje nam da vidimo šta će na kraju od svega biti. Trenutno se čini da od razvoda ipak nema ništa. 

Promo

Top Komentari

SarajFK
Joj sto ima pedderastu facu. Nije njemu do Wande, on bi najradje bio ona. Prima ga jaro i vjerovatno je i on istetovirao guzu ko ibrahimovic.
4 1
MaxBavarac
Ja stvarno neznam jeli ima toliko malo tih sportski tema,pa se svaki dan citaju neke vijesti o ovim poremecenim milionerima i njihovim nemoralnim zivotima!!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi