Icardi otputovao u Milano i molio za oproštaj, a Wanda ga jutros šokirala svojom objavom

Izgleda da mu nije oprostila

Icardi otputovao u Milano i molio za oproštaj, a Wanda ga jutros šokirala svojom objavom

E. Čaušević

Wanda Nara pokrenula je pravu sapunicu prije nekoliko dana objavom na Instagramu.

Wanda je optužila svog supruga Maura Icardija da ju je prevario, a francuski mediji su nakon toga objavili da je on imao aferu sa argentinskom glumicom Chinom Suarez.

Sve je počelo u subotu kada je Wanda na Instagramu objavila story koji je mnoge iznenadio i bilo je jasno da se nešto čudno dešava.

"Još jedna porodica koju si uništio zbog ku*ve", napisala je Wanda i potom je izbrisala sve fotografije s Icardijem koje je objavila u posljednje vrijeme.

Wanda je nakon toga s porodicom otputovala u Milano, ali za njoj je došao i Icardi koji je dobio dozvolu PSG-a da propusti trening. Icardi je objavio fotografiju s Wandom i činilo se da su se pomirili.

On je na Instagramu čestitao Wandi "Dan majki" i činilo se da je sada između njih sve u redu, te da mu je ona oprostila.

Oglasi

Međutim, novi dan je donio nastavak sapunice između Wande i Icardija i jasno je da mu ona neće tek tako preći preko prevare. Ona je objavila fotografiju na Instagramu i pokazala da više ne nosi burmu na ruci.

"Dosta više mi se sviđa moja ruka bez prstena", objavila je Wanda na svom Instagram profilu.

Opis nije dostupan.

Francuski mediji prenose da Icardi ni jutros nije trenirao i da se još uvijek nalazi u Milanu, te kako stvari stoje propustit će sutrašnju utakmicu Lige prvaka protiv Leipziga.

Wanda i Icardi su u braku od 2014. godine. Zajedno imaju dvoje djece. Kontorverzni model ima još troje djece iz prethodnog braka sa Maxijem Lopezom kojeg je tada ostavila upravo zbog Icardija.

Top Komentari

ja_doso_nako
"jos jedna porodica koju si unistio zbog kurve" hahahah pa sama sebe zove kurvom? Aferim!
13 0
donn
Koji je ovo clanak jutros o ovoj "neduznoj" drolji i ovom papku
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi