Wanda ponovo izluđuje Maxija Lopeza: Ta žena nema savjesti

Tvrdi da su djeca zaražena

Wanda ponovo izluđuje Maxija Lopeza: Ta žena nema savjesti

M. Šljivak

Maxi Lopez poludio je zbog ponašanja svoje nekadašnje supruge Wande Nare.

Poznata menadžerica i model, koja je ostavila Maxija zbog Maura Icardija, ludovala je sa suprugom na Ibizi, a na kraju se ispostavilo da je Mauro zaražen koronavirusom.

Maxi tvrdi da je i njihovo dvoje djece također zaraženo i za to krivi Wandu.

"Bijesan sam. Ta žena nema savjesti. Naše dvoje djece je pozitivno jer ona ne želi ništa da razumije", rekao je Maxi i dodao je:

"Rekao sam joj da ne treba ići na Ibizu. Svi koji su otišli tamo vratili su se inficirani. To je nebriga majke prema djeci. Ako ona to ne shvata, ne znam ko će?", razočaran je Maxi.

Iako je Maxi istakao da su zaraženi njihovi sinovi Benedict i Constantino, te kćerka koju ima sa Maurom, Isabella, Wanda je to opovrgla.

"Svi smo dobro. Nemamo koronu", napisala je.

Top Komentari

blabla96
kurvetina
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti