Sneijder u društvu zgodne plavuše napustio klub u Istanbulu u ranim jutarnjim satima

"Poslovni partner"

Sneijder u društvu zgodne plavuše napustio klub u Istanbulu u ranim jutarnjim satima

Edmir Škorić

Wesley Sneijder je prije tri godine završio nogometnu karijeru, ali je i dalje vrlo popularan, pogotovo u Nizozemskoj. Pažnju plijeni njegovo ponašanje, posebice građa tijela, ali odnedavno i ljubavni život.

Sneijder je dobio na kilaži jer više ne vodi zdrav život kao nekada i naravno nema treninge kako bi održao svoju liniju. Imao je loših momenata u prošlosti, a od supruge Yolanthe Cabau van Kasbergen se rastao nedugo nakon što je okončao karijeru.

Prava su se podijelila 2019. Sneijder se malo otvorio na svom Instagramu, rekavši da "zahtijeva malo mira za" svoju porodicu. Od tada je sam, ali stvari su se možda promijenile, jer su ga paparazzi uhvatili kako u društvu i sa nepoznatom ženom izlazi iz jednog od klubova u Istanbulu.

Oko pet ujutro je svjetski viceprvak iz 2010. godine izašao iz kluba s plavušom u crvneoj haljini, koja je krenula prema autu. Nizozemac očito nije bio zadovoljan pažnjom fotografa. Tražio je pomoć zaštitara.

[twitter]https://twitter.com/futbollofisi/status/1576206467358547971[/twitter]

Nizozemska web stranica Shownieuws javlja da je Sneijder na kraju ušao u vozilo bez žene. Isti izvor navodi da se navodno radi o njegovom "poslovnom partneru".

"Bivši nogometaš poslao je svoje tjelohranitelje na novinare. Nije se želio slikati. Uspaničeno je ostavio svoju novu dragu, a potom je sjeo u auto ispred. Rekao je svojim tjelohraniteljima da odmah zatvore vrata. Kasnije su tražili od fotografa da ih ne snimaju", navedeno je na Shownieuwsu.

Sneijder je tokom karijere igrao za Ajax, Real Madrid, Inter i Galatasaray. Sa svakim od ovih klubova osvojio je barem jednu titulu, a najveći uspjeh mu je osvajanje Lige prvaka s Interom.

Za reprezentaciju je odigrao 134 utakmice i postigao je 31 gol. U Južnoj Africi je 2010. bio drugi na svijetu s nacionalnim timom, a četiri godine kasnije u Brazilu osvojio je broncu.

Godine 2004. izabran je za igrača godine u Nizozemskoj, a 2010. za najboljeg veznog igrača Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi