Neymar bijesan, Arapi u šoku - Trener "kopao" po njegovom privatnom životu i sve prenio šefovima!
FOTO: EPA

Brazilac napušta Saudijsku Arabiju?

Neymar bijesan, Arapi u šoku - Trener "kopao" po njegovom privatnom životu i sve prenio šefovima!

Esmer Oštraković

Da stvari nisu baš idealne u Saudijskoj Arabiji otkrio je i Neymar koji se nalazi na rubu odlaska iz ove zemlje, a razlog je njegov trener u Al-Hilalu Jorge Jesus.

Prema tvrdnjama inostranih medija Jorge Jesus odlučio je da iskoristi sve loše stvari koje je saznao o Neymaru i sve je to predstavio vlasnicima u klubu.

Navodno je Jesus "kopao" po Neymarovoj prošlosti, a najviše ga je zanimao privatni život bivšeg fudbalera PSG-a i Barcelone.

Neymar ima godišnju platu od 150 miliona eura u Al-Hilalu što je čak šest puta više nego što je zarađivao u PSG-u, tvrde inostrani mediji.

Od njega do sada nije viđeno mnogo otkako je stigao u Saudijsku Arabiju, a jedan od razloga je povreda koju je zadobio u oktobru u dresu Brazila.

Oglasi

Prema prvim informacijama ne očekuje se da se Neymar na teren vrati prije augusta, a razlog je povreda koljena koju je doživio.

Tek tada bi ga Jorge Jesus trebao imati u timu, ali ovaj trener navodno radi sve kako bi nagovorio vlasnike da ga otjeraju.

Zbog toga se odlučio da istraži mnoge stvari iz Neymarovog privatnog života, a predstavio ih je i čelnicima kluba koji vodi.

Osim toga govorio je i za španski "AS", te je tamo rekao nešto što je itekako uvrijedilo Neymara.

"Cristiano Ronaldo ima više strasti za fudbal i upravo zato mu je fudbal prioritet. Neymar ima više strasti za neke druge stvari, te je njemu privatni život na prvom mjestu", rekao je Jorge Jesus.

"Kao igrač je strašan, a kao osoba me iznenadio", rekao je Jorge Jesus, ali nije htio objasniti da li je to bilo u pozitivnom ili negativnom kontekstu.

Top Komentari

Zulfikar
Sta si mislio mozda bludniciti po Saudiji? Gori su ti smradovi sto su te doveli i dali ti tolike novce.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti