Wilder pokazao 'čudo iz garaže'

Poseban primjerak

Wilder pokazao 'čudo iz garaže'

M. Šljivak

Nekadašnji WBC šampion svijeta Deontay Wilder uživa u odmoru.

Nakon poraza od Tysona Furyja u februaru ove godine, Wilder je konstantno bio u medijima i najavio je kako će se kad-tad osvetiti britanskom bokseru.

Ipak, zbog povrede i operacije ruke osveta je prolongirana, pa će se ovaj duo po treći put u ringu naći vjerovatno krajem ove godine.

Dok čeka borbu i pripreme za istu, Wilder maksimalno uživa u svom domu u Alabami. Pokazao je pratiocima čudo koje ima u garaži i svi su oduševljeni.

"Odsedlao sam konja", poručio je Wilder.

🤴🏿 A little morning ride of Meditation w/ real-time Situations. Saddle my horse a Strong Black Man coming through! #TilThisDay #BombZquad

Posted by Deontay Wilder on Tuesday, May 26, 2020

Pravu vožnju imat će međutim u trećem meču protiv Kralja Cigana i ta borba bi mogla itekako utjecati na njegovu dalju karijeru jer bi novim porazom izgubio sav kredibilitet šampiona kojeg je godinama sticao u ringu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi