Potpisan ugovor na tri godine: WWin novi sponzor FK Drina Zvornik!

Saradnja na duge staze

Potpisan ugovor na tri godine: WWin novi sponzor FK Drina Zvornik!

Sponzorski tekst

Sa zadovoljstvom objavljujemo da je WWin postao službeni sponzor FK Drina Zvornik na ugovor od 3 godine! Ova dugoročna suradnja predstavlja znatan korak prema jačanju veza između WWina i lokalne zajednice te dodatno podupire razvoj sporta u Zvorniku.

FK Drina Zvornik, s bogatom poviješću i strastvenom navijačkom bazom, predstavlja srce i dušu sportske scene Zvornika. S ponosom ćemo podržavati klub u njihovim nastojanjima na terenu i izvan njega. Ovaj sporazum ne samo da će pružiti financijsku potporu klubu, već će i omogućiti razmjenu znanja i iskustava iz svijeta sporta.

“Čast nam je što smo potpisali trogodišnji ugovor sa kompanijom WWin na obostrano zadovoljstvo. Smatramo da će saradnja sa ovim brendom biti uspješna i da će se postići zadovoljavajući rezultati i FK Drine na sportskom planu i kompanije WWin na poslovnom planu” - naveli su iz nekadašnjeg Premijerligaša.

FK Drina Zvornik je osnovan avgusta 1945 godine. Bio je prva sportska organizacija osnovana u Zvorniku poslije Drugog svjetskog rata.

Drina je postala prvak Republike Srpske u sezoni 2009/2010 i obezbijedila plasman u Premijer ligu BiH gdje je nastupala 2010/2011. godine.

Opis nije dostupan.

Oglasi

Drina je drugi put postala prvak Republike Srpske u sezoni 2013/2014 godinu kada se ponovo plasirala u Premijer ligu BiH gdje se takmičila dvije sezone do 2016. godine.

FK Drina je trenutno član Prve lige Republike Srpske.

"Očekujemo zajedničke projekte, inicijative za zajednicu i mnoge uzbuđujuće trenutke na stadionu, FK Drina Zvornik i WWin su spremni zajedno graditi uspješnu budućnostm gdje će zajedno rasti i ostvarivati nove ciljeve. Ova suradnja svakako donosi dodatnu vrijednost i svježi zanos za ljubitelje nogometa u Zvorniku, jer smo sada zajedno na putu prema novim uspjesima", zaključuju iz kompanije WWin.

Opis nije dostupan.

Logo WWin-a krasi dresove tri bh. premijerligaša: NK GOŠK, FK Zvijezda 09 i NK Široki Brijeg. Na taj način praktično pruža podršku četvrtini klubova najvišeg ranga bh. klupskog nogometa i to kao najznačajniji sponzor. Nivo koji ova kuća održava već godinama.

Oglasi

Time se WWin davno svrstao uz velike i respektabilne domaće i strane tvrtke, poput Turkish Airlinesa i IG Igman, čije se reklame također nalaze na udarnim
pozicijama na prednjoj strani dresa bh. premijerligaša.

U Prvoj fudbalskoj ligi RS u porodici WWin-a su također Leotar iz Trebinja, Kozara iz Gradiške, Sutjeska iz Foče, Ljubić iz Prnjavora, Velež iz Nevesinja, te Alfa iz Modriče i Drina iz Zvornika. U Prvoj ligi Federacije BiH u ovom društvu su Sloboda iz Tuzle i Jedinstvo iz Bihaća.

WWin pomaže brojnim klubovima u Bosni i Hercegovini i u drugim sportovima kao i u nižim fudbalskim ligama. Generalni je sponzor KK Borac Banja Luka, koji će i u naredne dvije sezone nositi ime KK BORAC WWin, zatim KK Široki, kao i rukometne klubove MRK Iskra iz Bugojna, ŽRK Borac Banja Luka, RK Velež Nevesinje, Ženski odbojkaški klub Leotar Trebinje te Odbojkaški klub Bosna.

Kad je riječ o malom fudbalu, jedan klub je u svoj naziv dodao WWin. Riječ je o klubu Sloga WWin Gornji Vakuf/Uskoplje. Uz pomenuti klub malog fudbala, logo WWin je i na dresu MNK Hercegovina, kao i KMF Zahumlje iz Trebinja.

U muškom rukometu tu su dva premijerligaša, Iskra iz Bugojna i Hercegovina iz Nevesinja.

Zadovoljstvo je biti uz ove kolektive. Uz njihove navijače. Ljubitelje sporta. Jer, igra je tamo gdje si ti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi