WWin - generalni sponzor MNK SLOGA WWin

WWin - generalni sponzor MNK SLOGA WWin

Sponzorski tekst
Teme:

MNK Sloga Gornji Vakuf-Uskoplje i kompanija WWin potpisali su ugovor o saradnji na godinu dana, uz otvorenu mogućnost produženja.

WWin kao društveno odgovorna kompanija sponzoriše i pomaže brojne klubove i udruženja u BiH, a sada logo kompanije WWin krasi prednju stranu dresa i pored naziva kluba stoji naziv kompanije Wwin.

Ispred MNK SLOGA WWIN ugovor je potpisao tehnički sekretar kluba gosp.Begović Bečir.kod ispred kompanije WWin ugovor potpisao gosp. Srđan Dubočanin.
„Drago nam je što smo potpisali ugovor sa kompanijom WWin, naročito što će nam to biti značajna podrška u borbi za sami vrh premijer futsal lige Bosne i Hercegovine koja iziskuje značajna sredstva za samo takmičenje. Radujemo se saradnji sa takvi brendom, koju ćemo nastojati unaprijediti u budućnosti“.
Malonogometni klub „Sloga“ Gornji Vakuf-Uskoplje je vrlo mlad klub koji je osnovan 2015. Godine. Od osnivanja klub se prvenstveno bazirao na radu sa dječacima od 7 do 14 godina. Klub djeluje na lokalnom, općinskom nivou i podržan je od strane zajednice. Do sada smo u naše aktivnosti uključili oko 300 mladih, kroz različite aktivnosti koje se tiču nogometa i imamo 60 aktivnih članova ,što nas čini najbrojnijim klubom na ovim prostorima.


Kao najveći uspjeh smatramo što prosječna posjeta naših utakmica u dvorani broji oko 1000 gledalaca što nas svrstava u najposjećeniji klub u ligi. Uzimajući u obzir sve parametre u toku prošle sezone, snagu nam daje pokazatelj da smo napravili jedan zdrav projekat i jednu jako pozitivnu priču“ kaže gosp. Bećir Begović.
Klub je 2019 u grupi 3 Prve lige federacije Bosne i Hercegovine zauzeo prvo mjesto koje nas je odvelo u baraž za premijer ligu Bosne i Hercegovine gdje smo na završnici u Mostaru pobjedama nad Bubamarom Cazin i Bosnom Kompred Tuzla izborili ulazak u društvo najboljih.
Prošle godine tj. 2022 ,u trećoj sezoni u najvecem rangu BH Futsala MNK Sloga ostvario je najbolje rezultate u historiji kluba,.a 2023 ponoviili su uspjeh te se ponovno plasirali u polufinale za prvaka države,a isto tako i u Kupu BiH u futsalu.
Klub se svakog dana sve više razvija i raste u svakom smilu što govori činjenica da je MNK Sloga svrstana u borbu za sami vrh najboljeg ranga futsala u Bosni i Hercegovini,čiji je sponzor WWin.

Logo WWin-a krasi dresove tri bh. premijerligaša: NK GOŠK, FK Zvijezda 09 i NK Široki Brijeg. Na taj način praktično pruža podršku četvrtini klubova najvišeg ranga bh. klupskog nogometa i to kao najznačajniji sponzor. Nivo koji ova kuća održava već godinama.

Time se WWin davno svrstao uz velike i respektabilne domaće i strane tvrtke, poput Turkish Airlinesa i IG Igman, čije se reklame također nalaze na udarnim pozicijama na prednjoj strani dresa bh. premijerligaša.

U Prvoj fudbalskoj ligi RS u porodici WWin-a su također Leotar iz Trebinja, Kozara iz Gradiške, Sutjeska iz Foče, Ljubić iz Prnjavora, Velež iz Nevesinja, te Alfa iz Modriče i Drina iz Zvornika. U Prvoj ligi Federacije BiH u ovom društvu su Sloboda iz Tuzle i Jedinstvo iz Bihaća.

WWin pomaže brojnim klubovima u Bosni i Hercegovini i u drugim sportovima kao i u nižim fudbalskim ligama. Generalni je sponzor KK Borac Banja Luka, koji će i u naredne dvije sezone nositi ime KK BORAC WWin, zatim KK Široki, KK Posušje, kao i rukometne klubove MRK Iskra iz Bugojna, RK Gračanica, ŽRK Borac Banja Luka, RK Velež Nevesinje, Ženski odbojkaški klub Leotar Trebinje te Odbojkaški klub Bosna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.