WWin i ŽRK Borac nastavljaju svoju uspješnu saradnju

WWin i ŽRK Borac nastavljaju svoju uspješnu saradnju

Sponzorski tekst
Teme:

U press sali SD Borik potpisan je ugovor o saradnji između ŽRK Borac i kompanije WWin .

Ispred ŽRK Borac ugovor je je potpisao gosp. Darko Savić, direktor kluba, dok je ispred kompanije WWin ugovor potpisao gospodin Srđan Dubočanin.
“Borac i kompanija WWin udružili su snage. Potpisom ovog sponzorskog ugovora osnažili smo Borčevu tradiciju dugu 68 godina. WWin je dugogodišnji saveznik sportskim kolektivima, a njihova posvećenost Borcu traje već nekoliko godina“, naveli su iz ŽRK BORAC Banja Luka.

Uz ŽRK Borac, logo WWin-a našao je svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša u fudbalskoj premijer ligi: NK Gošk, FK Zvijezda 09 i NK Široki Brijeg, te zasada jedine neporažene momčadi u Prvoj ligi Federacije BiH, FK Slobode iz Tuzle.

Logo WWin-a krasi dresove klubova u Bosni i Hercegovini i u drugim sportovima kao i u nižim fudbalskim ligama, a izdvojili bi generalno sponzorstvo KK Borca iz Banja Luke koji će i u naredne dvije sezone nositi ime KK BORAC WWin.
U Prvoj fudbalskoj ligi RS tu je Leotar iz Trebinja, Kozara iz Gradiške, Sutjeska iz Foče, Ljubić iz Prnjavora, Velež iz Nevesinja, te Alfa iz Modriče i Drina iz Zvornika. U prvoj ligi Federacije tu je već pomenuta Sloboda iz Tuzle i Jedinstvo iz Bihaća, kao i svih 14 klubova lige kantona Sarajevo.
Kad je riječ o malom fudbalu jedan klub je u svoj naziv dodao WWin. Riječ je o klubu Sloga WWin – Gornji Vakuf/Uskoplje. Uz pomenuti klub malog fudbala logo WWin je i na dresu MNK Hercegovina, kao i KMF Leotar iz Trebinja.
U muškom rukometu tu su dva Premijerligaša: Iskra iz Bugojna i Hercegovina iz Nevesinja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.