Za Senijada Ibričića i Anitu ovo je poseban dan: "Možeš me držati za ruku jedno vrijeme..."

15 godina iskrene ljubavi

Za Senijada Ibričića i Anitu ovo je poseban dan: "Možeš me držati za ruku jedno vrijeme..."

E. Škorić

Nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac Senijad Ibričić danas je obilježio 15. godišnjicu braka sa suprugom Anitom.

Ibričić trenutno igra u Sloveniji za Domžale, ali iza njega je impresivna i zavidna karijera jer je igrao za mnoge timove, a također je desetak godina bio u i oko fudbalske reprezentacije BiH.

U karijeri je, između ostalog, igrao za Zagreb, Hajduk, Lokomoti Moskvu, turske klubove Gaziantepspor, Kasimpašu, Erciyesspor, bio i u Vardaru, Sepahanu, Koperu, a posljednjih se godina skrasio u Domžalama.

Tokom cijele karijere 34-godišnjaka pomno prati supruga Anita s kojom ima troje djece. Iza njih je 15 godina braka i ljubavi, a tom je prilikom Ibričić ostavio i jednu romantičnu poruku na Instagramu.

"Možeš me držati za ruku jedno vrijeme, ali moje srce držiš zauvijek!! Sretna nam 15. godišnjica ljubavi moja, da ih još bar 115 skupa dočekamo", napisao je Ibričić.

Top Komentari

Penderinos
Jel naša il' je šokica
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi