8

Komentari (8)

Novibroj
Edin je dobar covjek , ni pare ga nisu izmjenili. Sto ste ljubomorni sto blatite mu zenu , ako je njemu dobra meni jos bolja. Govor mrznje je negativna energija , to ukazuje na depresivsan i tuzan zivot . On sto je ozenio Amru ukazuje zapravo koliko je sirok . Ja i dusmanima zelim dobro cak i kad se naljutim odlucim ipak da je bog taj koji vaga a ima vas bruku ja vas dusmana .
Dobar,Los,Zao
Samo Nek Je Veselooooo!
Emir
Kad maloj Sonji prikipi i odluci da se osveti materesini koja ju je sutirala i poroka kompletnu porodicu Dzeko onda ce biti joooj. Amrice sreco imas ti jos jedno celjade uslikaj se maker jednom godisnje i sa njom na rodjendan ili krsnu slavu ma kad god moze i na thanksgiving day.
gumenakita
Jedi govna pederu,kako si tako smrad.Smeta ti sto lijepo zive,majmune primitivni.
Benjamingst
Emir, to stvarno nisi normalan. Pusti neka zive svoj zivot sta imas ti da se brines o necijoj djeci?
Keno
TI si komplikovan i iskompleksiran momak emire
Mr.Nerazzurro
Umri u svom jadu picko odvratna...kmeee kmeeee žoharuuu
alminol
Emire, ja bih se obratio nekome za strucnu pomoc, psihologu, psihijatru, doktoru nekom... To sto se tebi mota po glavi nije normalno za zdravog covjeka.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.