Zabava u porodici Džeko: Dječija pjesma "Baby Shark" uz posebnu koreografiju
Edinova supruga Amra na Facebooku je objavila video koji je oduševio njihove fanove. Obavezno morate pogledati popularnu dječiju pjesmu u izvedbi porodice Džeko.

Oduševili fanove

Zabava u porodici Džeko: Dječija pjesma "Baby Shark" uz posebnu koreografiju

E. Čaušević

Nakon reprezentativnih obaveza Edin Džeko se vratio u Rim gdje ga već za vikend očekuje utakmice Udinesea i Rome.

Džeko je nakon utakmica protiv Austrije i Španije dobio malo vremena i za odmor, a to je odlučio iskoristiti u krugu svoje porodice. Njegova supruga Amra večeras je na Facebooku objavila video koji je oduševio bh. i širu javnost.

Edin i Amra su sa svojom djecom odlučili da "izvedu" popularnu dječiju pjesmu "Baby Shark" uz posebnu koreografiju, a video je na radost mnogih fanova na kraju objavljen na društvenim mrežama.

Top Komentari

Novibroj
Edin je dobar covjek , ni pare ga nisu izmjenili. Sto ste ljubomorni sto blatite mu zenu , ako je njemu dobra meni jos bolja. Govor mrznje je negativna energija , to ukazuje na depresivsan i tuzan zivot . On sto je ozenio Amru ukazuje zapravo koliko je sirok . Ja i dusmanima zelim dobro cak i kad se naljutim odlucim ipak da je bog taj koji vaga a ima vas bruku ja vas dusmana .
57 7
Emir
Kad maloj Sonji prikipi i odluci da se osveti materesini koja ju je sutirala i poroka kompletnu porodicu Dzeko onda ce biti joooj. Amrice sreco imas ti jos jedno celjade uslikaj se maker jednom godisnje i sa njom na rodjendan ili krsnu slavu ma kad god moze i na thanksgiving day.
13 52

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi