Zaluđeni fan izdvojio bogatstvo za izlazak s teniskom ljepoticom: Ovo je nestvarno...

Eugenie Bouchard impresionirana

Zaluđeni fan izdvojio bogatstvo za izlazak s teniskom ljepoticom: Ovo je nestvarno...

M. Šljivak

Kanadska teniserka Eugenie Bouchard pokrenula je nedavno dobrotvornu aukciju u kojoj je ponudila izlazak na spoj osobi koja za to izdvoji najviše novca.

Jedna od najljepših teniserki svijeta odlučila je da ovom akcijom prikupi novac u dubrotvorne svrhe, a došlo je zaista mnogo ponuda.

Minimalna cijena koja se mogla ponuditi je 2.500 dolara, a bivša peta teniserka svijeta je na kraju otkrila da je pobjednička ponuda 85.000 dolara.

Da, dobro ste čuli. Zaluđeni fan atraktivne Kanađenke odlučio je izdvojiti ogroman novac za izlazak s njom, a sav novac će biti uplaćen u dobrotvorne svrhe.

Očarala je ova ponuda i Genie.

"Ovo je nestvarno. Ekipa sjajni ste".

Pored izlaska s njom pobjednik će moći da izabere turnir na koji će ići s njom i ona će platiti troškove puta. Također, sjedit će u njenom timu, a dobit će i potpisani reket i patike.

Bouchard je trenutno 332. teniserka svijeta, ali mnogo više zarađuje van bijelog sporta.

Top Komentari

Zoilomas
A mozda ga i kresne
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi