Zapričao se pa propustio klupski autobus, niko od saigrača nije ni primijetio da ga nema
"Izašao sam, ali nisam vidio nikoga. Nisam paničio, strpio sam se da neko dođe po mene ali se niko nije pojavljivao."

Nezaboravno iskustvo za Diomandea

Zapričao se pa propustio klupski autobus, niko od saigrača nije ni primijetio da ga nema

Nesvakidašnja priča dolazi sa sjeveroistoka Francuske, a u glavnoj ulozi se našao fudbaler Caena Ismael Diomande koji je imao jedno nezaboravno iskustvo.

Ovaj fudbaler iz Obale Slonovače je sa svojom ekipom igrao meč Ligue 1 protiv Strasbourga (1:1), ali se nakon utakmice negdje 'izgubio' i propustio autobus kojim su se ostali fudbaleri zaputili prema aerodromu.

Diomande je zakasnio na autobus jer se zapričao sa protivničkom fudbalerom Idrissom Saadijem, a kada je izašao sa stadiona nije zatekao nikog od svojih saigrača.

"Izašao sam, ali nisam vidio nikoga. Nisam paničio, strpio sam se da neko dođe po mene ali se niko nije pojavljivao. Kasnije sam shvatio da je autobus već otišao, ali sam ga srećom uspio stići prije zakazanog leta. Moram priznati, ludo iskustvo", rekao je 25-godišnji Diomande, koji je izgleda mogao i prenoćiti u Strasbourgu s obzirom da niko u autobusu dugo nije ni primijetio da nije prisutan.

Na njegovu sreću, Ismael Diomande je stigao na aerodrom i sa ostatkom ekipe se ukrcao na let za Caen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi