Zar je stvarno žena fudbalera? Ovako izgleda ljubav Branislava Ivanovića

Nije kao druge...

Zar je stvarno žena fudbalera? Ovako izgleda ljubav Branislava Ivanovića

O. Lekić

Poznato je kako fudbaleri vole lijepe žene, a onaj čija bolja polovina dobro kotira u medijima i na društvenim mrežama obično je "najveća faca" u svlačionici.

Za tim, ipak, previše ne mari srbijanski reprezentativac Branislav Ivanović, koji je unatoč velikoj slavi u fudbalskom svijetu ostao i dalje isti - pristojan i skroman momak iz Sremske Mitrovice. Iako praktički može birati djevojku, Ivanović je ostao vjeran Nataši s kojom se poznaje još iz djetinstva, a u sretnom braku su deset godina.

Nataša koja je osvojila Banetovo srce vrlo je intrigantna ličnost. Izgledom i ponašanjem ne podsjeća na klasične žene fudbalera, u medijima se jako rijetko pojavljuje, a dane ne provodi u šopingu, luskuznim restoranima i ateljeima prestižnih kreatora.

Također, ni na društvenim mrežama se ne hvali fotografijama s luksuznih destinacija, niti se na bilo koji način želi istaknuti.

Branislav i Nataša su se, podsjetimo, vjenčali 2008. godine i imaju četvero djece.

Top Komentari

Chupy
Sta joj fali? Sasvim ok gospodja, u svakom pogledu! Treba naci neku "starletu", "ljepoticu", "curicu" itd Takvi brakovi traju najvise 6 mjeseci. Covjek zivi sa osobom koju voli, s kojom se razumije i sigurno u njoj ima i suprugu i majku svoje djece, i domacicu i "ljubavnicu". All in one!
34 0
Jasmem
Kakva je Lekicu u tebe?Ovo je fina zena,..nista joj ne fali pod milim Bogom.
21 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti