Zasjenila transfer: Dečko joj prešao u Manchester City, ali svi pričaju o njoj

Prelijepa Daniela

Zasjenila transfer: Dečko joj prešao u Manchester City, ali svi pričaju o njoj

O. Lekić

Navijači Manchester Cityja s nestrpljenjem iščekuju start nove sezone u Premier ligi.

Mnogi vjeruju kako će Građani uspjeti po treći put uzastopno da osvoje titulu, pogotovo nakon što su se veoma dobro pojačali, a među novajlijama je i dojučerašnji Juventusov fudbaler Joao Cancelo.

Portugalac je na Etihadu dočekan kao veliko pojačanje, a koliko su se navijači obradovali njemu, toliko su i njegovoj atraktivnoj djevojci Danieli Machado čiji su profil već zatrpali porukama i komentarima.

"Dobrodošli u Manchester", napisao je jedan navijač, dok je drugi dodao: "Vaš će dragi biti odličan u Manchester Cityju. Jedva čekamo da te vidimo na tribinama".

Daniela se inače bavi manekenstvom, na društvenim mrežama je prati više od 50.000 fanova s kojima redovito dijeli stvari iz svog života, ali i sav raskoš u kojem živi.

Upoznali su se 2017. godine kada je Cancelo igrao za Inter i od tada su doslovno nerazdvojni.

Top Komentari

dda27
Kakvi su ovo naslovi? Šta Vam je ljudi? Cuj zasjenila transfer Cancela, eto bas na Sky-u Ferguson i Guardiola polemisu oko ove zene/djevojke, pisite normalne clanke, to zele gotovo svi citatelji Vaseg portala, ove gluposti ostavite za zutu stampu.
9 0
Samlodk
Lekicu mora da si bacio desanku ono na sabahu jutros.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi