Zašto je stara fotografija Prosinečkog, jednog saigrača i Arkana danas hit na internetu?

Uhvatili se za...

Zašto je stara fotografija Prosinečkog, jednog saigrača i Arkana danas hit na internetu?

E. Škorić

Selektor bh. reprezentacije Robert Prosinečki i Ivica Momčilović, bivši igrači Crvene zvezde, nalaze se na fotografiji uz Željka Ražnatovića Arkana, ali jedan detalj je tek danas 'otkriven'.

Interesantno je da se na fotografiji koja kruži internetom Prosinečki i Momčilović u dresu Zvezde drže za polne organe dok stoje pored tadašnjeg vođe navijača Crvene zvezde.

Nije poznat povod situacije na fotografiji niti zbog čega su Robi i Ivica ruke držali na 'nezgodnom mjestu'.

Arkan je bio srpski kriminalac, državni agent, ratni zločinac, političar, vođa navijača Zvezde i svojevremeno predsjednik nogometnog kluba Obilić.

Haaški sud je 31. marta 1999. podigao optužnicu protiv Ražnatovića. Ubijen je sa tri hica iz vatrenog oružja, u beogradskom hotelu "Intercontinental" godinu dana kasnije.

.

Top Komentari

Chupy
Prosinečki mu pogledom govori "mamu ti jebem cetnicku u picku"!!!
7 0
DeleteTheElite
Upao Arkan u teren kad se slobodnjak izvodio. Stvarno vi novinari pojma nemate
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi