Zavirite li na trenutak u luksuznu jahtu Ronalda i Georgine, razočarat ćete se u vlastiti život

Jednostavno mogu sebi sve da priušte

Zavirite li na trenutak u luksuznu jahtu Ronalda i Georgine, razočarat ćete se u vlastiti život

E. Škorić

Mediji u Španiji objavili su da je Cristiano Ronaldo svoju kolekciju vrijednih vozila najvjerojatnije obogatio luksuznom jahtom Azimut Grande 27

Cristiano i njegova djevojka Georgina viđeni su na jahti kako provode dane uživajući u svim čarima koje im život pruža. Radi se o skupocjenoj jahti koju je, nagađaju za sada mediji, Portugalac kupio.

Ronaldo je poznat kao veliki ljubitelj luksuznih brodica, zapravo svake godine odvoji malo bogatstvo za iznajmljivanje jahte - jednom je uživao u jahti, na primjer, koja je koštala 90.000 eura dnevno - tako da ne bi bilo neobično da je Ronaldo odlučio kupiti jednu.

Španski mediji tvrde da nemaju dokaz o kupnji, ali s obzirom na Ronaldovu ljubav prema luksuznim brodicama, kupnja je vrlo vjerojatna.Azimut Grande 27 je 27 metara duga jahta koja sadrži četiri apartmana i dvije sobe za osoblje. Na jahti je čak sedam kupaonica i poseban apartman koji ima panoramski prozor s kojeg se pruža jedinstven pogled na more.

Cijena? Prava sitnica! Da, ali za Ronalda i Georginu. Vrijednost jahte procjenjuje se na pet miliona eura i nedostižna je za mnoge obične smrtnike.

Oglasi