Zavirite u vilu u kojoj Ronaldo odmara sa Georginom u Dubrovniku

Gdje je Ronaldo tamo su velike cifre...

Zavirite u vilu u kojoj Ronaldo odmara sa Georginom u Dubrovniku

S. Grebović

Cristiano Ronaldo je kasno sinoć svojim privatnim avionom sletio na dubrovački aerodrom u Čilipima.

Cristiano Ronaldo jučer je Juventusu donio rekordni, osmi uzastopni naslov prvaka Italije.

Portugalac je tako postao prvi fudbaler koji je osvajao titule u Engleskoj, Španiji i Italiji te tri sata nakon utakmice privatnim avionom sletio na dubrovački aerodrom u Čilipima. 

Prema pisanju Dubrovačkog vijesnika tamo je sletio oko 22:30, gdje je planirao provesti uskršnje praznike sa svojom zaručnicom Georginom Rodriguez.

Isti izvor navodi i da će slavni par prenoćiti u elitnoj Vili Šeherezada u kojoj jedno noćenje iznosi vrtoglavih 7.000 eura. U istoj vili vrijeme su provodili slavni glumci kao što su Jamie Foxx, Elizabeth Taylor, Richard Burton, Sofia Loren i mnogi drugi.

Ronaldo će tako puniti baterije za veliki derbi Derbyja d' Italia između Intera i Juventusa koji je na rasporedu za šest dana, a biće odigran na stadionu Giuseppe Meazza.

Juventus je sredinom sedmice ispao iz Lige prvaka, nakon šokantnog poraza od Ajaxa u Torinu i tako ostao bez trofeja kojeg čekaju tako dugo. 

Juve će tako ove sezoni osvojiti samo Seriju A, budući da je Stara dama eleminisana i iz kupa Italije.

Da ne bude sve tako crno, prema najavama Cristiana Ronalda on bi i naredne sezone trebao igrati u crno-bijelom dresu gdje će još jednom pokušati da se domogne trofeja namjenjenom prvaku Evrope.

Top Komentari

Fce
Zar ovako nesto Hrvatska ima prelijepo
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi