Zbog bizarnog poteza St. Pauliju se smije svijet

Velika reklama za klub

Zbog bizarnog poteza St. Pauliju se smije svijet

Njemački drugoligaš St. Pauli napravio je potez kojem se sada smije cijeli svijet. 

Naime, trener ove momčadi Ewald Lienen zbog privatnih obaveza nije bio u mogućnosti da na predstavljanju dočeka svoje novo pojačanje, ali čelnici kluba su na originalan način 'prekrili' njegovo odsustvo.

Tako je lice trenera Lienena napravljeno od kartona, a masku je bio primoran da nosi jedan od zaposlenika kluba kako bi glumio za potrebe slikanja. Ipak, u St. Pauliju nisu očekivali da će domišljati korisnici društvenih mreža brzo shvatiti o čemu se radi.

"Nije ni čudo što igrač izgleda izbezumljeno", "Možda možemo tako da stavimo masku Ronalda na neke naše igrače, pa da igraju bolje" samo su neki od komentara ispod fotografije koja kruži internetom. 

Uprkos ismijavanju, St. Pauli je ovim potezom dobio veliku reklamu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi