Zbog nje ni Torcida nije gledala Hajduk: Ko je "zvjerka" koja je zasjenila sve?
Foto: Instagram

Fatalna navijačica "zaludjela" susjede!

Zbog nje ni Torcida nije gledala Hajduk: Ko je "zvjerka" koja je zasjenila sve?

O. Lekić

Hajduk je jučer razbio Istru rezultatom 5:1. Bila je to prava rapsodija Bilih na Aldo Drosini, ali osim dešavanja na travnjaku, pažnju je plijenio i pogled na tribine.

Imao je Hajduk gromoglasnu podršku na ovom gostovanju, igrali su Splićani sjajan fudbal, ali onda je kamerman uhvatio u kadru dvije ljepotice na tribinama.

Ti kadrovi su ubrzo zasjenili čitavu utakmicu, a kamerman je nekoliko puta "zanemarivao" dešavanja na terenu kako bi gledateljima ponovo pokazao zgodne navijačice.

Hrvatski javnost je ubrzo, posebno, zaintrigirala bujna ljepotica u majici sa natpisom "beast"(zvijer), pa su se i tamošnji mediji "zarovili" kako bi saznali identitet "fatalne" navijačice.

Riječ je o tzv. influenserki, Tei Flego. Ova "bomba" je izuzetno popularna na društvenim mrežama. Popularnost je osim zbog svog izgleda stekla i zbog onoga čime se bavi. Tea je, naime, poznata vizažistica, ali i blogerica. Također, već odavno drži kurseve šminkanja.

Ipak, njena figura je u prvom planu gdje god da se pojavi, a kada se jučer pojavila u direktnom prenosu utakmice čak su i najzagriženiji navijači Hajduka zaboravili na fudbal i svoj voljeni klub.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Benjamingst
Lol
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti