Šta Mamić sprema u ponedjeljak: "Govorit ćemo o stvarima o kojima se drugi boje pričati"

Posjeduje bh.državljanstvo, ne može biti izručen Hrvatskoj

Šta Mamić sprema u ponedjeljak: "Govorit ćemo o stvarima o kojima se drugi boje pričati"

Samir Mlaćo
Najpoznatiji hrvatski bjegunac Zdravko Mamić najavio je novu press konferenciju u našoj zemlji.

Mamić već odavnos stanuje u našoj zemlji koja ga ne može isporučiti Hrvatskoj, a popularni Maminjo posebno je aktivan na društvenim mrežama.

Često komentariše igre svog Dinama, ali i reprezentacije Hrvatske.

Sada je najavio press konferenciju u Mostaru na kojoj će kako kaže bez rukavica progovoriti o stvarima o kojima se drugi boje pričati.

“Dragi predstavnici medija, prijateljice i prijatelji, pozivam vas sve da u ponedjeljak u 11 sati u dvorani Princess, na 6. katu hotela Mepas u Mostaru popratite oluju koju sam pripremio onima koji se boje istine - press konferenciju bez rukavica na kojoj ću progovoriti o stvarima o kojima se drugi boje pričati! Podijelite prijateljima i vidimo se! Voli vas Zdravko!“, napisao je Mamić.

Nema sumnje da će biti 'vatreno', te da će se o navedenoj press konferenciji sigurno danima poslije pričati.

Mamić je pobjegao u našu zemlju nakon što je u Hrvatskoj osuđen na 6,5 godina zatvora zbog malverzacija s novcem dok je bio na čelu zagrebačkog Dinama.

On je odlukom Vrhovnog suda Hrvatske dobio zatvorsku kaznu, ali i naređeno je izuzimanje imovinske koristi od 52 miliona kuna.

Top Komentari

stranputica
Podrška ZM, sportskom disidentu i žrtvi progona od komunističke vlast! Kad se režim u Hrvackoj promjeni, biti će prolašen za blaženog sveca u sportskim krugovima, ko onomad Alojzije Stepinac. Nagrada za sportistu godine u regiji biti će nazvana po njemu, inšallah....
2 0
Adnanos
Pravi Bosanac
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi