U komentaru prozovite drugog člana i pošaljite mu notifikaciju

Dodatno unaprijeđena sekcija komentara na članke portala SportSport.ba

U komentaru prozovite drugog člana i pošaljite mu notifikaciju

SportSport.ba

U nizu unaprijeđenja korisničkih profila i komentara na članke portala SportSport.ba, danas vam predstavljamo još jedno - mogućnost “prozivanja” drugih članova.

Želite li biti sigurni da će neko od registrovanih čitalaca portala SportSport.ba vidjeti vaš komentar, sada imate mogućnost da ga “prozovete”.

Jednostavno u komentaru ukucajte znak “@“, a onda bez razmaka krenite kucati korisničko ime koje želite “prozvati”. Sistem će vam već nakon drugog znaka ponuditi slična korisnička imena i tako vam olakšati odabir. Nekon toga iz ponuđenog menija odaberite korisnika, te nastavite pisati svoj komentar.

Korisniku kojeg ste “prozvali” stići će notifikacija o vašem postu.

Usluga ne vrijedi ukoliko vas je korisnik kojeg prozivate blokirao, vrijedi samo za registrovane korisnike portala, ne i foruma, a trenutno je dostupna samo na web verziji portala, dok će za korisnike mobilnih aplikacija biti omogućena u narednim sedmicama o čemu ćete na vrijeme biti obaviješteni.

Top Komentari

19211921
ovo da se bolje svadjamo ahah
2 0
Zeleni_zub

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi