5

Komentari (5)

Zoilomas
Mislim mozete da nemate posao nikako pa izvolite ili se razbacite na akciju po selu a ako ima neka koja je zavrsila mehanicki fakultet siguran sam da nemora vise biti na izlogu.
realno_govoreci
Wtf Sad hoce i veca prava na F1 i GP. Pa placene ste za to da tu stojite,sta jos hocete? Kada su htjeli da vas zamjene zalili ste se jer kao nepravda,a ni ovo vam ne odgovara? Zasto se izabrali to sto radite osim lahke love za koju bi neke stojale po cijeli dan.Zaista ni same vise ne znate sta hocete.
user1598977538
Baš mi ih je žao, puno im je teže nego ženama koje rade 8 sati svaki dan za minimalac.
Sektorlj
Neko je jadnu natjerao da tamo radi i da uzme za 7 dana lovu koju za cijelu sezonu ne bi. Mater vam licemjernu, ko nije bio na GP mislio bi da je istina, a istina je da se same nudite, gurate, uvlacite, prostituisete za pare. Na koje nacine pokusavate doci do clanova timova je za jednu dobru knjigu napisati
Zaštita Identiteta
Pa p ti m licemjerna... koje majke radiš to osim jer je laka para i jer se pola dana snimaš i slikavaš za onlyfans. Nađi posao pa traži prava, posao hostese i nije za cure koje imaju morala
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.