Zgodna voditeljka zbunjena nakon posjete ruskih sportista Bijeloj kući: "Smiješno"

Ništa joj nije jasno

Zgodna voditeljka zbunjena nakon posjete ruskih sportista Bijeloj kući: "Smiješno"

E. Škorić

Hokejaši Tampa Bay Lightninga imali su sastanak sa američkim predsjednikom Joeom Bidenom nakon što su drugi put zaredom osvojili Stanley Cup.

Među članovima Tampe bila su i trojica Rusa, igrači Andrej Vasilevski, Mihail Sergačev i Nikita Kučerov, zbog čega je Victoria Bonya, ruska manekenka i TV voditeljka, imala dilemu.

Ona je bila iznenađena što je došlo do susreta ruskih hokejaša i Joea Bidena s obzirom na to da su Amerikanci uveli sankcije Rusima, kao i ruskim sportistima zbog rata u Ukrajini.

[instagram][instagram]https://www.instagram.com/p/Ca7Ax9gA5h/[/instagram][/instagram]

"Čestitke NHL-u što se ne pokorava političarima, a s druge strane, smiješno je vidjeti da su se naši hokejaši susreli sa Bidenom, unatoč činjenici da su SAD najglasnije u pogledu zahtjeva za isključenje naših sportista iz svih takmičenja", napisala je Victoria Bonya.

Ove sedmice su, također, svi ruski sportisti koji su osvajali medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu u Kremlju bili dočekani od strane ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Oglasi

Susret u Moskvi potaknuo je Amerikance u New York Timesu da nastave spekulirati o pogoršanju zdravlja Vladimira Putina, budući da je ruski predsjednik uhvaćen s natečenim licem.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CaUrogPjjwp/[/instagram]

Top Komentari

BeskoPDX
Joj jeste vise dosadni s ovim objavama, ne mjesaj sport i politiku. Pusti ljudi nek igraju
0 0
emanuelmacron
kako nije Putin daje medalje zna se kome,borcima sto ubijaju,dobro granatiraju i sportistima koji dobro proklamuju rusku drzavu,samo to ko fol nema veze sa politikom,to ova krivonoga krava ne konta.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi